En vanlig dag

Ja då var det ännu en dag med plugg då. Nu är det religion, har prov på fredag i hinduism och buddhism. Hade läxförhör, läs prov, i biologin idag. Gick ganska bra, var väl ett par frågor som jag inte var direkt säker på men ett G har jag i alla fall. Varfrö är det så svårt att plugga vissa dagar när man vet att man måste plugga så gör man massa andra saker istället. Men ska gör klart alla frågor idag. Inte jätte många kvar.
Fick veta idag att jag inte är hemma på valborg, då är jag i Gbg och festar med min älskling på Chalmers. Ska bli kul. Shara Hotnights ska komma dit så hoppas att man kanske kan få lyssna lite på dom. Får se om det blir så att vi tittar på cortegèn med eller inte. Ska bli riktigt kul. Ska åka och köpa studentklänning på måndag, är även sugen på att köpa en klänning som man kan ha på fester med, börjar bli trött på dom kläderna jag har och vill ha nya snygga kläder. Ska ta och köpa det i sommar när jag får lön.
Men nu måste jag ta och plugga igen innan jag ska laga mat.

//Marie

Sommarjobb

Provjobbade på hemtjänsten igår, och fick sommarjobb där. Riktigt skönt att ha det fixat. Kommer få bra motion med, för kommer cykla varje dag till alla pensionärer som har hemtjänst. Fick lön för igår så kommer hinna få lite extra pengar innan jag åker till Turkiet. Ska gå brevid fyra dagar till innan jag åker. Ve tinte än hur mycket lön jag får eller hur mycket jag kommer jobba men förhoppningsvis kommer jag få ihop en del pengar iaf som jag kan spara. Känns bra att jag kommer få pengar tills jag ska flytta.
Har läxförhör i biologin imorn. Skulle haft 9 kapitel men idag sa våran lärare att vi bara ska ha 5 riktigt skänt att slippa en del.

Kan inte fatta att det inte ens är två månader kvar till jag tar studenten. Men ska nog hinna med allt. Ska plugga mycket i helgen och nästa vecka. Det är något som jag verkligen ska hålla, jag måste det annars är det kört för betygen. Eller ska nog fungera ändå men är ju bra att ta till vara på tiden när man har den.

//Marie

Ett steg närmare sommarjobb

Wiee, då var man ett steg närmare sommerjobb då. Fick ett telefonsamtal från hemtjänsten idag. Ska dit och provjobba på måndag. Ska bli riktigt kul. Var inte direkt uppåt när jag kom hem idag efter att ha haft ett jobbigt fysikprov, men när jag fick samtalet så blev jag riktigt glad, hade svårt att sitta still när jag år upp sista delen av lunchen. Så nu hoppas jag verkligen att jag får sommarjobb. Tycker att man borde få iaf ett när man har sökt 26 stycken. Men nu ska jag plugga lite.

//Marie 

Anmäld och tränad

Ja, då har man anmält sig till Göteborgs Universitet då. Nu är det bara och vänta till mitten av juli och se om man kommer in. har sökt fyra program, tror att jag har chans att komma in på alla. Ska faktiskt bli kul att plugga vidare, som det käns nu iaf. Är mest ärdd för att jag inte ska hitta någon lägenhet bara, men det ska nog lösa sig. Har ändå stått i kö ganska länge nu. Det bästa vore om jag och Peter hittar en tvåa med en gång, annars får jag hitta en etta och bo själv ett tag.

Och nu till den andra delen av rubriken. Har varit ute och cyklat idag. Var inte så jobbigt som jag trodde att det skulle bli. I och för sig så tog jag det ganska lungt och kunde cyklat på högre växel. Men cyklade ändå ca 13 km plus minus några meter. Regnade, så det var lite svårt att se en bit, men blinkade man tillräckligt mycket så funkade det. Var ganska skönt att komma hem sen ochta en varm dusch. Glömde dock att stretcha riktigt så får hoppas att det inte blir någon träningsvärk imorn, eller att jag blir förkyld när jag cyklade i regnet och blåsten.

//Marie

Nya skor (nästan)

Ja, då har man nästan nya skor. Hittade ett par skor för ett tag sen som jag ville ha till studenten och balen, och förra veckan ringde jag till sko affären i F-köping som är med i kedjan som hade skorna. OCh de skulle beställa hem skorna och igår hade dom fått hem dom så då åkte jag dit och provade dom men då var det fel färg. Dom hade tagit hem svarta men jag skulle ha champange färgade, men provade dom som dom hade fått hem och dom fick tag på ett par i rätt färg så då ska farmor och farfar hämta dom nästa vecka när dom kommer. Dom är riktgit snygga och kommer bli jätte bra. Så nu är det inget mer som ska fixas förutom en klänning till studenten och halsbandet till balen men det är på gång ska få ett halsband som inte går att köpa i affären.

//Marie


RSS 2.0