Fredag

Så var det fredag igen då. Har inte gjort så mycket idag. Pluggat hela eftermiddagen, fast har inte fått så mycket gjort ändå. Blir inte så när man är inloggad på msn samtidigt, och annat roligt folk är inne. Men får väl fortsätta imorn eller nåt. Har kommit på att lovet snart är slut. Fast gör inte så mycket, då får man träffa alla kompisar i skolan igen. Och sen har vi tema vecka och det är inte så jobbigt har inga lektioner, bara att göra nåt arbete med sin grupp, och jag har fått hamna i samma grupp som Ronja, underbart, vår grupp kommer vara bäst. Sen är man ju ledig på fredagen med, funderar på att sticka  och bowla med alla underbara människor i kvänum. Har precis räknat på priset för midsommar. Räknade på om det är billigast att ta en husvagn och ett tält eller två tält, men jag fick det till att bli lika mkt. Så får höra med dom andra vad dom tycker, dags att boka nu så att vi får plats. Ska ut till stallet och borsta hästarna lite nu, sen blir det slapp framför tvn.

Kramar
//Marie


Torsdag

Var uppe och släppte ut hästarna vid kl 8 imorse. Gick och lade mig igen, tänkte inte att jag skulle somna igen, men det gjorde jag. Så mamma väckte mig vid 10. Åt lite frukost, fikade, gjorde stallet, och åt sedan middag. Sen har jag pluggat i eftermiddag. Pluggade 3-4 timmar, det gick riktigt bra att plugga idag. Blev inte riktigt klar idag så ska försöka plugga lika bra imorn. Ska natta hästarna nu och sen titta på Crminal Minds sen.

Ps. Warg och Ronja läs kommentaren från Peter på måndag, så ser ni att jag inte skrev fel XD

Kramar
//Marie

Onsdag

Har varit i Gällstad på Lager 157 men Peter idag. Köpte ett par jeans och en tröja. Sen blev det lunch på en kina restaurang i Ulricehamn. Det var gott. Sen letade vi efter en skivaffär men hittade inte någon, så vi åkte hem till mig istället. Det är vad jag har gjort idag.

//Marie

Tisdag

Tisdag idag då. Idag har jag varit duktig och städat i min gaderob. Jag och Peter ska nämligen åka till Lager 157 i Gällstad imorn och handla kläder. Var tvungen att fixa gaderoben så att jag fick lite perspektiv på vad jag behöver för kläder. Borde egentligen ha pluggat lite idag med, men orkade inte göra det, plugade lite fysik men det kan knappast räknas. Har inte gjort så mycket annat idag. Tänkte gå och vara lie social med min familj nu.

Kramar
//Marie


Måndag

Fick vakna bredvid den snyggaste personen som finns idag med. Fick sovmorgon idag med, gick upp vid halv elva eller nåt sånt. Åt frukost och spelade den försvunna diamanten. Peter vann båda gångerna. Efter det spelade vi nintendo ist, jag var kass på bilspelet men var bättre på super mario. Sen kom lite släktingar till Peter, för vi skulle äta lite påskmiddag. Fick kalkon, potatis och sås, hur gott som helst. Sen blev det morotstårta också jätte gott. Sen satt vi och pratade lite, sen åkte släktingarna hem och jag med. Farmor och farfar var här när jag kom hem, så fikade lite och sen gick jag ut till stallet. Och nu ska jag gå och titta på Wallander med min mamma. Så hörs.

Kramar Marie

Söndag

Vaknade brevid den snyggaste personen som finns idag, plus att jag fick ha sovmorgon. Mådde inte så bra när jag kom hem från festen, men lyckades somna och sen mådde ja ginte så bra i morse, men lyckades somna en gång till och sov så där gott som man bara gör på morgonen när man bara vill fortsätta sova. Kom väl upp vid tolv tiden. Åt lite frukost, sen spelade jag och Peter lite spel med min bror. Sen var det dags att äta mat. Sen var det stallet och efter några timmar åkte vi och hämtade Peters bror vig tåget i herrljunga och sen åkte vi hem till Peter. Såg på This is England, men tycvkte inte att den var så bra. Kollad det sista på bingolotto också, och sen gick vi och sov.

//Marie


Lördag

Påskafton. Fest hos André, var väl inte den roligaste festen jag har varit på om jag ska vara helt ärlig. Ororade mig för mycket för vissa personer. men kvällen slutade bra. Åkte hem vid halv ett ungefär, Vi lämnade av lite folk på vägen, Peter körde, och sen sov vi här.

Kramar
//Marie


Fredag

Ledig dag idag. Så gött. Och imorn är det fest. Kan det bli bättre? Lite bättre kan det bli. Hade jag fått umgås med mina kompisar och älskling hade det blivit ännu bättre, men det får jag göra imorn. Har inte gjort så mycket idag. Bara det gamla vanliga. Blev en kortsammanfattning idag.

//Marie

Torsdag

Skrivt svenska prov idag. Lokat prov var det. Hoppas på att det gick ganska bra, har bara skrivit en essä en gång innan, och den gick ju inte så bra. Tur att det inte var det riktiga nationella provet. Sen hände det inte så mycket mer, fick skjuss av Peter hem när han och hans pappa hade spelat bandy. Hade med mig i princip böcker från varenda ämne hem. Kändes lite deprimerande men jag har ett helt lov på mig så det är inte så stor fara.

//Marie


Onsdag

Onsdag idag då. hade latin prov idag som gick skit, känndes det som. Dissikerade bläckfisk och mussla på biologin idag. Trodde inte att jag skulle ha ont av det, men mådde riktigt illa. Vet inte om det var lukten eller skärandet som fick mig att må illa. Men som tur var gick det över  den kvart som var kvar tills dess att jag skulle äta. Hittade en annons i Knallebladet som jag tänkte kunde vara intressant för treorna i deras PA arbete, pratade med Milla om den och den var intressant för dom. Det var om en föreläsning om möjligheten till vindkraft i Herrljunga, jag ska oxå åka med om dom åker på den. Nu ska jag fortsätta titta på tv.

God natt
//Marie

Tisdag

Tisdag idag då. Vad har jag gjort idag? Gick upp 4:50 för att släppa ut mina hästar. Sen gick jag och la mig och sov lite drygt en timma til. Sen gick jag upp och gjorde stallet och gjorde mig i ordning för skolan. Stod och väntade på bussen, och då kom en bil som stannade och så fick jag åka bil till skolan. Var riktigt fint på vägen till bussen, solen lös och det var snö. Anledningen till att jag släppte ut hästarna var att min familj skulle åka till Göteborg, för att min bror skulle opereras. Han har en sjukdom som jag inte orkar förklara nu. Men operationen gick bra och dom kom hem. Peter följde med mig hem, för att det kändes bättre, är lite jobbigt att brosan ska opereras eftersom att det är hans typ 15:de operation eller nått. Var kallt när vi kom hem, typ bara 17-18 grader, och det tog ett tag att få upp värmen, fast eldade på. Jag pluggade lite och Peter tittade på tv, så man kände att det var lite kallt. Men sen satte vi oss i min säng och tittade på tv, och då blev det varmt ist.

Klart slut
//Marie


Måndag

Måndag och skola igen då, helt okej faktiskt, jag är för en gångs skull pigg idag. Måste vara tack vare att jag sov så länge i söndags. För jag somnade halv tolv inatt. Idag har det snöat. Åkte hem på lunchrasten och tog in hästarna för att hovslagaren skulle komma. De var lite hispiga och skuttade runt lite först men dom lungnade ner sig så vi fick in dom. Sen var det tillbaka till skolan och lektion, kom nästan en kvart sent till lektionen men gör inte så mycket, missade ändå inget. Jag har något som ni inte har, nämligen en rosa nyckel, vi gjorde koppar beläggning på nycklar och andra saker på kemilektionen, tyvärr kommer färgen försvinna, men det är lite kul. Fick skjuss av Mattias hem, han hade tråkigt och sa till mig att hänga med till hemköp så kunde han köra hem mig sen. Så jag lämnade Peter och övriga filurer i skolan och åkte hem, gött att slippa gå från bussen i snö oväder. Sen gick jag ut till stallet, och när jag hade ställt upp Robban igången och skulle börja mocka hos honom så kom hovslagare, kunde inte vart bättre taiming. Sen gick jag in och pluggade. Och när jag tröttnade på det så började jag spela första bloons, dom banorna är riktigt lätta nu när man har spelat uppföljarna. Nu ska jag gå och sova, ska släppa ut hästarna kvart över fem imorn bitti, min bror ska opereras så mamma, pappa och bror åker till Göteborg halv sex imorn bitti. Fast jag går och lägger mig igen och går upp halv sju och fixar stallet och tar sena bussen till skolan. Hoppas att jag inte segar när jag är själv hemma och missar bussen men det tror jag nog inte.

Klart för idag, slut för idag.
//Marie

Söndag

Jaha, då var helgen slut igen och det är skola imorn. Fast det är bara fyra dagar så det är gött. Idag fick jag min efterlängtade sovmorgon. Somnade väl vid halv ett ettt inatt, vaknade vid tjugo över sex och gick upp på toa, tittade ut genom förnstret och såg bara en vit väg av dimma utanför. Sen kunde jag inte sova, mådde lite illa, men somnade sen till slut mellan nio och tio och sov till tio över tolv då Peter väckte mig, hade väl kunnat sova en stund till, men han tyckte det var dags att gå upp då. Åt frukost och sen gick vi en promenad, det var skönt att röra på sig när det var fint väder. När vi kom tillbaka hjälpte vi Peters pappa med att samla upp gerenar, som han hade sågat av träden. Sen var det dags för mig att åka hem. To goch tömkärde mig häst, gick ganska bra, måste komma på hur man ska göra några saker för att det ska funka riktigt bra. Har pluggat lite latin nu i kväll, har prov på onsdag. Det var allt för denna dag.

//Marie


Lördag

Jaha, lördag igen. Fick ett gratis träningspass idag. Hämtade 90 spånbalar till hästarna idag. Jag lyfte väl ungefär 70-80 st av dom. Ine så högt dock men lite och det tjändes lite i ryggen efter första lasset. Sen åkte jag upp till Peter. Tittade på melodifestivalen och på filmen When a stranger calls. Filmen var riktigt bra, lagom läskig och lagom lång. Peter sov nog lite under filmen, men fick han att sätta sig upp när jag tyckte det började bli lite för läskigt, så att jag kunde krypa ihop jämte honom och känna mig trygg. sen vara det dags att sova.

//Marie

Fredag

Idag har de tinte hänt mycket. Jag har varit trött hela dan. Hade hjärt-lungräddning på idrotten. Hemma med min bror på kvällen. En bra sak hände iaf, fick reda på att vi är lediga fredagen efter lovet, super gött. Det var allt för idag.

//Marie


Torsdag

Tja
Fick VG på min debattartikel som jag skrev förra veckan, det kändes bra. Har inte hänt så mycket idag. Fyra sjuka i klassen idag. Sitter och tittar på hockey just nu, men är inte så engagerad, sitter och pratar på msn, med roliga personer istället. Är väldigt trött, får se om jag orkar kolla på Criminal Minds eller inte. Det var allt för idag.

Hejsvejs
//Marie

Onsdag

Flickan vaknade och insåg att det var onsdag igen. Hon gick upp och släppte ut sina hästar. Sen gjorde hon sig i ordning för skolan. I skolan hade hon först mattelektion som gick ganska bra, det var ett tal som hon fick hjälp av läraren med men hon fick det inte at stämma så hon frågade sin pojkvän om hjälp, och han sa att man inte alls behövde räkna så mycket som flickan hade gjort, så det var inte konstigt att det blev fel. Sedan var det dags för biologilektion. Där fick hon leka med mikroskop och titta på film. Det var en film om bakterier som gjorde att det började klia på hela kroppen på flickan. Sen var det lunch, och för en gångsskull var det god mat, sprödbakadfisk med kallsås och potatis. Efter att hon hade ätit var det ca 2 timmar kvar tills nästa lektion. Då tog hon och sorterade lite papper och grejade lite på datorn tills dess att hennes kompisar kom och sa att dom skulle köpa en wow data väska till henne, hon satt och tittade på dator väskor så det var därför, sen tog hennes bästa kompis kille över datorn en stund och han och dom andra killarna skulle titta på några teckanda saker, men då stängde flickan ner sidan och loggade ut av någon av killarna. Sen försökte en annan av flickans kompisar få henne arg genom att skoj slåss, men det funkade inte jättebra. Sen lyssnade hon när hennes pojkvän förhörde två andra på religon. Sen var det dags för latin lektion. Eftersom att halva gruppen var borta så kunde dom inte tittat klart på filmen, men då kom flickan med det utmärkta förslaget att dom skulle få plugga till provet istället och så blev det. Fast flickan fick inte så mycket pluggat, hon myste med sin älskling och gick sedan med honom till affären för att han skulle köpa godis innan bussen kom. När flickan gick av bussen upptäckte hon att ingen av hennes föräldrar kom och hämtade henne utan hon fick gå hemi regnet, som tur var regnade det inte så mycket. Sen tog hon in sina hästar, sen var det dags för mat och sen plugg. Denna dag var det körkortsteori som gällde. Sen var hon tvungen att ta en dusch för att sluta frysa. Där efter satte hon sig i sängen med sin dator och tittade på tv och spelade lite spel och pratade med en kompis. Och just nu sitter hon och tittar på Greys Anatomy. Efter det ska hon gå och lägga sig och sova gott

//Marie


Tisdag

Gött med ledig dag i dag. Har varit på Allum med min mamma och bror idag. Köpte dock inget, var inte riktigt på shopping humör, oc hville spara mina pengar till Lager 157 på påsklovet. Provade en de lskaer men de passade inte riktigt mig. Ska ta och rensa min garderob innan jag åker och shoppar nästa gång så jag vet vad jag behöver. Är mycket lättare att handla då. Gick en promenad när jag kom hem, riktigt skönt att gå ut och röra på sig. Ska nog snart börja springa lite för att få upp konditionen. Känns så bra när amn är ute och springer och känner att det ger resultat. Och då menar jag inte det resultat som blir när man går ner i vikt utan att man får bättre kondition. För jag behöver verkligen inte gå ner i vikt. Något mer har inte hänt idag.

//Marie


Måndag

Hejsan!
Jaha, så var det måndag igen. Har varit duktig och städat mitt rum idag, inte för att det var någon storstädning men ändå. Tömkörde min häst idag och det gick jättebra. Hade lokaltprov i engelska i skolan idag. Gick väl sådär, kändes ganska svårt. Kände mig ganska smart idag när jag pluggade matte och kemi tills dess att jag fastnade, då kände jag mig inte så smart längre. Får ta det en annan dag. Jag tror att det var allt för idag.

//Marie 

Söndag

Hallå
Då har det varit söndag igen då. Skola imorn, känns sådär. Men det är bara em dag och sen är man ledig på tisdag. Idag har inte hänt så mycket. Vaknade brevid Peter imorse, alltid lika trevligt. Sen kom min kära fimlij och hämtade mig när dom hade varit på Jula. Sen kom farmor och farfar hit en sväng. Har funderat lite på midsommar och hoppas vi åker till Norrköpin gom vi inte hittar något närmare, verkar vara en bra camping i Norrköping, ligger 2 km från centrum. Lite långt att åka bara, tar nog ungefär tre timmar eller nåt med husvagn, vi slopade idén med stuga och tog husvagn istället. Men det ska nog lösa sig det med, som allt annat.
Nana sött allesammans
//Marie

Lördag

Hejsan
Göööööööötttttttttttt med lördag igen. Fick ingen sovmorgon, fast det var självförvållat. Skulle tömköra min häst innan jag släppte ut dom, men det gick dock inte så bra. Han hade brallan idag. Och för er som inte vet vad det betyder så var han på brall humör och ville skutta runt i stället för att gå fint. I eftermiddags åkte jag upp till Peter, skulle spela poker med honom, Warg och Barber, men eftersom att vi bara blev fyra stycken så bestämmde killarna att det blev filmkväll istället. Vi såg Codename: the Cleaner och Bristande Bevis. The Cleaner var bra, men Bristande Bevis var inte bra, den var så seg och det skulle vara en thriller men det känndes absolut inte som det. Vi åt chips, chesse doodles, pizza och godis. När vi hade tittat klart på filmerna tittade vi på the Office, ganska kul faktiskt. Sen åkte Barber och Warg hem och jag och Peter gick och nanade.
Det var allt för denna gång
//Marie

Lördag

Hejsan
Göööööööötttttttttttt med lördag igen. Fick ingen sovmorgon, fast det var självförvållat. Skulle tömköra min häst innan jag släppte ut dom, men det gick dock inte så bra. Han hade brallan idag. Och för er som inte vet vad det betyder så var han på brall humör och ville skutta runt i stället för att gå fint. I eftermiddags åkte jag upp till Peter, skulle spela poker med honom, Warg och Barber, men eftersom att vi bara blev fyra stycken så bestämmde killarna att det blev filmkväll istället. Vi såg Codename: the Cleaner och Bristande Bevis. The Cleaner var bra, men Bristande Bevis var inte bra, den var så seg och det skulle vara en thriller men det känndes absolut inte som det. Vi åt chips, chesse doodles, pizza och godis. När vi hade tittat klart på filmerna tittade vi på the Office, ganska kul faktiskt. Sen åkte Barber och Warg hem och jag och Peter gick och nanade.
Det var allt för denna gång
//Marie

Fredag

Helg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Äntligen fredag igen.
Idag har alla nv-klasser varit på studiebesök på Ringhals och Passiva hus i Frillesås. Det var faktiskt ganska intressant. Först var vi på Ringhals, där fick vi gå på en liten utställning och sen fick vi information om RInghals och lite annat som rörde energi och el. Sen åt vi lite mat innan vi åkte vidare till Frillesås. Där fick vi information om hur ma bygger passiva hus. Vi åkte en liten tripp till Fjärrsås där gubben berättade om hur de värmde husen, men lyssand einte så mycket, tittade på Warg som stog och höll nån sak som spelade in vad gubben sa, och så frös jag. Sen åkte vi hem, var en ganska lång buss resa, fast jag låg och myste i Peters famn ungefär halva resan, det var mysigt.

Klart slut
//Marie


Torsdag

Tjabba, Tjena, Hallå
Vi säger så XD
Så var det torsdag kväll igen. Hmm, vad har hänt idag. Skolan har varit ovanligt lugn idag. Alla treor har varit på mässa på högskolan i Borås. Har bara känt som att det varit max 3 klasser i skolan idag. Skickad ein min debattartikel idag (den skulle in idag). Hoppas att jag får bra betyg på den. För engångs skull har jag inga skolarbeten som ska vara klara till imorn, har skolarbete till på måndag, men det orkar jag inte ta tag i idag. Hade lite beslutsångest idag, visst einte vilken väska jag skulle ta till imorn, valde mellan min vanliga svarta eller min svarta med Snobben tryck på, det fick bli den med Snobben tryck på för den är större. Jag har väldigt schyssta kompisar, Mattias körde hem mig idag så jag slapp åka buss hem, och Warg erbjöd sig att köpa godis till mig som jag kan ha imorn på bussen, två riktigt schyssta killar. Och tro inte att jag har glömt er andra, ni är lika schyssta ni, och jag är glad att jag har er som kompisar.

Det var allt för idag
//Marie

Onsdag

Hejsvejs
Då var det onsdag igen. Är riktigt nöjd idag, har blivit klar med min debattartikel som ska in imorn. Har spelat bandy ikväll, det var riktigt roligt. Ronja och Barber sa att scouterna skulle spela och då hängde jag och Mattias på. Har dock lite skador, ramlade när jag skulle ta bollen från Mattias så har ett litet bränn sår eller vad man ska säga på knät, och sen har jag fått ont i foten igen. Det är ledbanden på utsidan av foten som gör ont, men jag ska nog överleva det. Annars har det inte hänt något roligt idag.

Skrev en dikt till min underbara Peter idag:


När jag ser dig känns det som att mitt hjärta smälter

Och inom mig sprider sig en härlig värme

Jag vill inget hellre än att få krypa ihop i din famn

Få känna din värme och trygghet

Jag vill aldrig skiljas från dig

Du betyder så mycket för mig

Vet inte vad som skulle hända om jag skulle mista dig nu

Jag kan inte beskriva min kärlek till dig i ord

Så jag hoppas att du känner min kärlek

Min kärlek till dig


Kramar Marie


Tisdag

Hejsvejs
Har haft debatt i skolan idag. Den var på engelska och ingick i projektet. Det var faktiskt ganska kul. Sa inte så mycket men det jag sa var ändå ganska bra. Kom på fler saker efteråt som jag skulle ha sagt, men inte sa. Så är det alltid. Det är skönt att det bara är en debattartikel kvar att skriva. Började leta fakta i eftermiddag och ska börja skriva imorgon och det känns som att den kommer bli bra, så hoppas att den känslan är rätt. Nu ska jag fortsätta titta på tv och sen sova. Så sov gott allihop.

//Marie


Måndag

Hallojsan
Då var det måndag igen, eller måndag kväll. Sitter här hos Peter i Öra, har lagt beslag på hans dator medans han pluggar. Fick tillbaka kemi provet som jag gjorde förra veckan, och det hade inte gått bra. Fick IG, men men jag var inte ensam om det, av 13 personer var det två som fick VG och ganska många IG och några G, och det säger ganska mycket om provet. När dom som brukar få MVG bara får Vg och G. Ska gå bättre på nästa prov. Fick en ny uppgift på energiprojektet idag. Jag och Viktor ska vara representanter från Australien och varna de som bor i Herrljunga, i en debatt om man ska börja bryta uran i Herrljunga då man har hittat en uran fyndighet där, är våran engelska lärare som har hittat på uppgiften. VAr ganska svårt att hitta fakta, då alla sidor vi hittatde inte tog upp det negativa, och när vi frågade våran lärare om hjälp visste hon inte riktigt vad vi skulle söka på för hon kom inte ihåg vad hon hade sökt på, men vi hittade lite fakta i alla fall, så det ska nog ficksa sig imorn.

Det var allt för idag, kramar
//Marie

Söndag

God kväll
Då var helgen i princip slut. För en gångsskull har den här helgen inte gått allt för fort. Ska blli kul med måndag för en gångs skull. Ska åka till Peter imorn. Har inte gjort så mycket idag. Fick enriktig sov morgon för en gångs skull. Släppte ut hästarna vid 8 och sen gick jag och la mig igen. Mamma väckte mig inte förrens vid tjugo över 11. Var riktigt skönt att få sova, jag behövde det. Så idag har jag varit pigg. Har tömkört båda mina hästar idag och det gick riktigt bra oc hdet var kul. Sitter just nu och tittar på Singing Bee, är ganska kul när man kan låtarna men inte dom tävlande.

Tror det var allt för idag.
//Marie

Lördag

Hejsan :)
Idag skulle jag och mina vänner åkt skridskor, men när jag fick reda på av min kära pojkvän att vädret skulle bli skit, så ville inte jag åka. Dom andra skulle åka, men ändrade sig sen. Så vi åkte till Alingsås och bowlade istället. Det var kul, fast ajg kom sist på min bana så hade jag roligt. Slog en strike utan käglor, fast skulle blivit en även om det hade funnits kärglor, för det var ett riktigt snyggt kast. Sen tog vi en timme på oss för att bestämma vad vi skulle äta. Första Alingsås, sen Vårgårda, men det slutade med att vi beställde pizza i Herrljunga och åt dom hemma hos Warg. Det var nära att halva gänget inte kom till Alingsås. Fläktremme npå deras bil gick sönder några kilometer utan för Vårgårda på cholkadvägen. Och eftersom vi i Jakobs bil inte åkte samma väg så visste vi inte det förrens vi var framme i Alingsås och dom ringde. Men det ordnade sig ändå. Jakob skulle åka tillbaka för att hämta dom, men han körde fel, så när han kom fram hade André och dom fått en bil så att dom kunde ta sig till Alingsås och hem igen när vi hade bowlat klart. Slutet gott allting gott. Hemma hos Warg tittade vi på en film han, Peter och Barber hade spelat in när dom gick i ettan på gymnasiet, den var riktigt rolig. Det var den dagen

Slut för idag, tack för idag
//Marie

Fredag

Hej
Då var veckan slut igen då. Idag har det inte hänt ett skit i princip. Vaknade, gick till skolan, åkte hem från skolan, tömkörde min häst, tittade på tv, gick och la mig. Hade redivisning i skolan och det gick väl ganska bra.
Kort sammanfattning av dagen.

//Marie

RSS 2.0