Personal shopper och Lazerdome

Då har ännu en helg gått. Och nu är det bara EN månad kvar till julafton. Wiee,det tycker jag är kul. I lördags var jag i Borås två gånger under dagen. Först åkte jag dit på förmiddagen och hade en personal shopper i 1,5 timme. Hur kul som helst. Fick massor med hjälp att hitta snygga kläder som passar mig och hur jag ska kombinera kläderna. Hittade en t-shirt som var lite längre och större som man kan ha till vardags och sen sätta på en midjelång kavaj och man är klar för fest. Blev en helt annan t-shirt med kavajen på. Synd att jag inte hade typ 2000 spänn, eller mer för då ahde jag kunnat köpa massor med kläder, men det var ltie för dyrt så får vänta till efter jul när jag förhoppningsvis har fått pengar och presentkort i julklapp. Då ska det shoppas. Sen på kvällen åkte jag tillbaka för att spela lazerdome. Det var kul. Vi spelade först 20 min lazerdome sen femkamp och sen ytterligare 20 min lazerdome. Jag vann inte men det var kul. Kommer nog bli så att jag kommer spela det någon gång mer om bara några vill hänga med. Sen blev det thai mat med. Fick paket från Marika och Hanna med, en parfym och en dusch kräm. Nu måste jag gå och laga mat.

//Marie

Halkkörningen avklarad

Ja, då var halkkörningen avklarad då. Gjorde den igår på kinnekulle. Hur kul som helst. jag och hon jag körde med ville inte åka hem, vi funderade på att kapa bilen och köra runt några varv till. Jag skulle lätt kunna göra om det någon gång. Och jag klarade att stanna inom maxgränsen på bromsträckan när jag fick en max stäcka som jag skulle broma på. Hade god marginal på bromssträckan med. Så nu är det inte så mycket kvar innan jag förhoppnigsvis får mitt körkort. Ska gå och jobba idag med på Ascom för förts gången, får ingen lön för idag men kommer får ganska bra lön när jag börjar jobba och får lön sen. Så blir en lektion i skolan idag, ganska gött. Ingen kemi för att en del ska göra omprov, sen ingen matte för då är jag på Ascom. Hoppas verkligen att vi får skriva på våra bokrecensioner på engelskan, har inte läst ut andra boken men har kommit på att jag inte behöver det för att kunna skriva recensionen.

//Marie

Bästa dagen på året

Grattis till mig. Idag fyller jag 18 år.


Onsdag

Måste bara skriva om en sak som hände mig när jag väntade på tåget i Falköping idag. Jag stog där och väntade och kollade nått på tidtabellen som jag har i plånboken. Då kom det fram en kvinna till mig och frågade om tåget på spår ett gick till Floby, men jag sa att det går till Skövde. Då frågade hon om tåget som skulle komma på det spåret som vi stog på gick till Floby. Jag sa "ja, kanske". Och hon trodde då på mig, men sen var det så att tåget inte stannade i Floby. Haha, tråkigt för henne. När jag gick av tåget i Herrljunga så kom hon emot mig på perrongen och sa typ " du sa till mig..." resten hörde jag inte för jag orkade inte stanna och tjöta så jag gick. Är faktiskt lite kul att lura folk som man inte känner. Fast dom får inte bli för sura. Och idag var det inte med mening att luras. Jag sa ju att tåget kanske stannade i Floby. HOn kunde väl frågat konduktören istället, när tåget åkte förbi Floby. Men men jag skiter i det.
Skrev svenska nationella idag. Blev sammanlagt tio sidor med breda rader när jag hade renskrivit. Hade jag skrivit lite till så hade jag fått ont i handen. Slutade precis när det började göra ont. Så nu är svenska nationelle proven klara. Hade talet i går. Nu ska jag nog ta och plugga lite tror jag.

//Marie

RSS 2.0