Måndag

Ojoj, va tiden går fort, redan en hel vecka sedan jag skrev sist. Gjorde höskoleprovet i lördags, gick väl ganska bra. Nu vet jag vad det är iaf, så ska nog gå bättre nästa gång. Ska göra lite gamla prov till nästa gång. Dom säger ju att man fördubblar sitt resultat andra gången man gör det så det hoppas jag att även jag gör. Tänk att man offrar nästna en hel lördag för att sitta och göra prov i flera timmar. Men det var kul att göra så det gör inget att nästan hela lördagen försvann. Just nu sitter jag i Peters lägenhet i Gbg och väntar på att han ska komma hem från skolan. Åkte till honom i lördags kväll när han var hemma i Öra och åkte med hit i går kväll. Ska åka hem imorn. Och sen är det Ullared på onsdag. Ska övningsköra hela vägen dit, ska bli kul och jag hoppas att det går bra. Körlektion på torsdag igen hoppas verkligen att den går bra med, för det börjar närma sig nu. Inte så långt kvar tills jag fyller år. Fick reda på kei och fysik provet i veckan. Trodde verkligen att jag hade IG på kemiprovet men jag hade lyckats med att få ett G, jag har nog aldrig blivit så glad över att få G på ett prov. Fysikprovet blev också ett G, det kändes också bra. Med tanke på att jag hade lite panik på några av uppgifterna. Jag klarade sista uppgiften och det va bra för va riktigt säker på att jag hade klarat den. Sen va det svenska prov och engelska tal i veckan med. Svenska provet är minst VG och jag hoppas att jag får bra på engelska talet med. Nee, nu ska jag ta och försöka underhålla mig själv i en liten stund till tills jag får lite sällskap. Är faktiskt lite tråkigt att va helt själv när man är van vid att det alltid finns någon hemma. Jaja, hat gött.

//Marie

Måndag

Då var det en ny skolvecka. Saker att göra varje dag den här veckan med. Blir att man planerar in ganska många saker efter skolan, eftersom att man har mycket mer tid nu när det är så lite i skolan. Idag är det körlektion 11:45, sen till farmor och farfar och äta sen hem och plugga. Imorn är det skola och sen hem och plugga. Onsdag likadant. Torsdag ska jag åka med till ridskolan i Vara, det ska bli kul. Sen på fredag bli det lung hemma kväll, för att sen på lördag orka göra högskoleprov. Sen blir det att tillbringa resten av helgen tillsammans med Peter. Har känt hur det verkligen är att sakna någon i helgen. Har varit hemma hela helgen och det är tråkigt att sakna en person så mycket som jag skanar en person. Har funderat på en sak. Små barn är verkligen super söta, hade främmaat igår och då var det med en liten tjej, ca 2 år. Hon va super söt, tog med henne ut till hästarna och hon blev jätte fascinerad. tänk att man har varit så liten och sprungit runt och inte behövt bry sig om att ta något ansvar. Har verkligen svårt att tänka mig det. Men är ganska skönt att vara stor med. Då kan man göra massa saker som man inte kan göra när man är liten. Och snart kan jag göra fler saker än vad jag kan nu. För jag fyller 18 om mindre än en månad. Wiee. Nee nu ska jag ta och göra lite läxa som jag har till körlektionen idag.

//Marie

Söndag

Sista dan på den här helgen då. Fast kan ju nästansäga att min helg inte är slut än, har ju ingen skola imorn. Men har haft en riktigt bra helg. Åkte hit till Gbg i fredags efter skolan, sen har jag varot här hos min pojkvän och ska åka hem i eftermiddag/kväll :( Hade gärna stannat här ännu längre, men man måste ju hem lite med. Har två körlektioner imorn, börjar köra kl 11 och sen kör jag till 12:35. Riktigt länge. Men det är nog bra att göra det ibland med. Jag vill ju verkligen få mitt körkort. Har kemiprov på tisdag med. Hoppas verkligen att jag kan det snart. Har några saker kvar som jag måste gå igenom innan provet så att jag vet när det ska vara vilka ändelser. Tror nog att jag ska få se hur det ser ut på Chalmers idag med. Kollade på bio igår. Vi såg Wall-e, trodde att den skulle vara lite bättre än vad den var. Lite för seg på vissa ställen. Men den var rolig med, och Wall-e var jätte söt. Man hoppas verkligen inte att det ska bli så i verkligheten att hela jorden blir översvämmad med soppor så att man måste ge sig ut på en rymdkryssing som ska var i 5 år men som blir 700 år.

//Marie

Torsdag

Usch usch usch. Ska ha mössutrpovning till stundentmössorna imorn. Hade bra tid kl 11, men nu är den ändrad till kl 8. Och jag som tänkte att jag ska hinna göra stallet innan skolan på morgonen eftersom att jag tar sena bussen. Den nya tiden innebär att jag måste åka med den tidiga bussen och gå upp jätte tidigt, typ 5:40. Ska till Gbg i helgen så orkar inte åka hem efter skolan och bara vara hemma en liten stund och sen tillbaka till H-ljunga. Jaja det får väl gå, men är så typiskt när dom måste ändra saker bara nån dag innan. Men får väl ofra min sovmorgon imorn. Tror nog att jag kommer sköna sovmornar lördag och söndag. Hade möte med rektorn och våran lärare som vi tycker är lite konstig. Men det verkade som att hon fattade vad vi sa och rekton förstog oss också så ska nog inte bli några problem. Har ett nytt möte om två veckor igen. Hoppas verkligen att vårt pa möte går snabbt idag så att man kommer hem i ganska tidigt så jag hinner göra de saker jag behöver göra hemma idag innan jag åker hemifrån imorn. Och sen blir det tidig sånggång idag för fröken svensson.

//Marie

Tisdag

Ny skolvecka igen då. Har haft en riktigt bra helg. Fest för Ronja i fredags. Umgåts med peter hela helgen lång. En helt perfekt helg förutom bulan jag har i pannan. En liten olyckshändelse hände i lördags kväll. Skulle gå och ta lite glass. Peter hade rest sig och sen när jag reste mig så råkade Peter skalla mig. Så jag fick en bula och ett litet sår i pannan och Peter fick ett sår i läppen. Lyckades svimma med. Gick från mitt rum till toaletten för att peter behövde papper till läppen. Där fick jag känslan av blodtrycksfall och sen svimmade jag. Kändes lite läskigt eftersom att jag hörde hur det slog i skåpen när jag ramlade men såg inget och det lät som att det tog väldigt lång tid från det att jag stog upp till dess att jag låg på golvet. Jaja, nog pratat om det. Freda kvällen var riktigt rolig, Ronja hade sin 18 års fest. Även om jag var nykter så hade jag riktigt roligt. När vi skulle äta glass så slutade det med att jag hade halva kolasås flaskan på min tallrik, anledningen var att några av dom andra tycker att jag behöver gå upp i vikt för att jag är så smal. Åt dock inte upp all kolasås eftersom att det blev lite för söt. Men tack för att ni tänker på mig och mitt bästa. Men tyvärr så går jag inte upp i vikt så lätt. Även om jag äter ca var 3-4 timme. Lyckades få in lite plugg under helgen med och det kändes som att jag fattade lite mer av kemin än vad jag gjorde innan, så ska nog lyckas att inte få ett IG på provet.

Onsdag

Wiee, jag har en bil. Mamma och pappa har köpt en volvo 440 som jag ska ha och övningsköra och som jag kan ha sen när jag har tagit körkort. Tycker att mina föräldrar är väldigt snälla mot mig. Har även fått jobb på manpower. Var på anställningsintervju i Borås i tisdags. Fick jobbet direkt. Så när jag har fyllt 18 får jag börja jobba. Så den 17 november kan jag börja jobba om det finns några tider då. Lönen var bra med, nästan dubbeelt så mycket som jag har på det jobbet jag jobbar nu. Kommer inte direkt på något att skriva mer. Så ha det gött.

//Marie

RSS 2.0