Tisdag

Hej igen. Nu har jag firat midsommar och jobbat två dagar till. Midsommar firade jag tillsammans med 6 underbara människor i Norrköping. Var en riktigt skön helg faktiskt. Åkte på torsdag och kom hem i söndags. Tog det lungt hela helgen.

Torsdag:
Vi kom väl i väg vid tolv tror jag, efter att vi packat in allt i husvagnen. 5 glada personer i en bil på väg till Norrköping då. Efter att vi åkt en stund så fick vi veta att en person till hade hoppat av så vi skulle bara bli 7 personer totalt. Tyckte väl vi var lite tråkigt men det vissade sig sen att det var alldeles lagom med 7 personer. Första stoppet blev i Falköping. Dom andra 4 i bilen blev hungeriga så dom käka McDonalds. Jag var inte hungerig så jag åt inget då. Nästa stopp blev på Braehus vid Gränna. Då var det min tur att vara hungerig. Vi köpte lite polkagrisar och sen fortsatte vi. När vi kom fram satte vi upp husvagnen och förtältet, och sen tältet. Vi blev hungeriga och åkte in till Norrköping för att äta lite. Blev grekiskt, mycket gott. Sen tillbaka till campingen och träffa dom två filurerna som kom senare. Lite senare på kvällen tog vi en rund tur runt campingen och kollade läget lite.Sen gick vi och sov.

Fredag:
Vi gick inte upp förens vid elva halv tolv någonting. fanns några som varit uppe tidigare men jag och Peter kom inte upp förens bland dom sista. Åt lite frukost och sen gick vi och badade. Efter badet blev vi hungeriga och grillade hamburgare. Efter att ha slappat ett tag så lagade vi lite midsommarmat. Det blev mycket gott och vi kunde sitta utanför förtältet att äta. Senare på kvällen blev det en tur in till Norrköping. Bara det att det fanns knappt något folk ute alls. Efter att ha gått runt en liten stund så hamnade vi på en mack där vi köpte lite mat och sen gick vi tillbaka till campingen. Eftersom att jag och Peter var frusna så gick vi och la oss i tältet. Sen kom dom andra tillbaka och dom hade fått försig att dom skulle planka in på badet och ta ett natt dopp. Dom kom sen tillbaka och gick då och tittade på tv. Jag och Peter gick och la oss och somande väl strax innan 3.

Lördag:
Sen uppgång även denna dag. Frukost och sen vänta på dom som hade åkt och handlat. När dom kom tillbaka gick vi och badade. Warg lyfte upp Peter på sina axlar och jag satt på Peters axlar och man kom riktigt högt upp. Han hade gjort så med Ronja och Tias på fredagen och även denna dag men en gång gick det inte så bra och då sa vi till honom att prova med mig och Peter ist. Sen åt vi lite mat. Efter det blev det minigolf spel. Och jag kom inte sist jag kom 3:a. Riktigt stolt över mig själv. Sen var det dags för mat igen. Blev på en liten restaurang. God mat fast jag orkade inte allt så delade med mig till Tias som inte tyckte om sin pizza. Sen skulle Peter, Barber och Jakob titta på fotboll, och dom andra skulle spela kort. Och eftersom att jag inte hade lust att sitta och titta på dom när dom spelade gick jag och kollade på fotbollen jag med. Rekord att jag såg en hel fotbollsmatch. Sen kom även Ronja och Warg och tittade lite, Warg gick efter en liten stund och jag och Ronja fälde lite dumma kommentarer om fotbollen. Tror att killarna tyckte att vi var lite jobbiga. Sen gick jag och Ronja en liten sväng. Sen skulle vi gå och lägga oss men vi hamande i förtältet istället och pratade med killarna.

Söndag:
Inte riktigt lika lång sovmorgon denna dag. Men till 9 iaf. Sen när frukosten var klar började vi packa ihop alla saker. Och sen började vår resa hemåt. Stannade på Braehus för att köpa paket med sverige saker till utbytesstudenten Dong som har åkt hem nu. Sen ett stopp i Ulricehamn också för att äta lite. Kom sen hem och var hemma ca 2 timmar och sen var det dags att åka på avskedsfest hos Dong. Var inte där så länge men var där så länge att jag han sen på bilderna som Dong fick på en cd-skiva. Bilder från diverse fester som vi har haft under året. Fanns en del ganska roliga kort på mig, de flesta från Andrés inflyttningsfest när jag var riktigt mycket party.

Måndag:
Dags att jobba igen, inte så kul men jag känna iaf pengar.

Tisdag:
Jobb igen. Trodde att det var fredag den sista timman på jobbet idag men sån tur har man ju inte. Ska ta och ringa min älskling nu, eftersom att han åker till Rhodos imorgon och är borta en vecka och tar ett tag innan jag får träffa honom igen.

//Marie

Onsdag

Okej, då var det färdig jobbat för en här veckan då. Dags att dra till Norrköping imorn och hoppas på en super bra helg. Var nog den segaste dagen att jobba idag av de tre jag har jobbat hittills. Trodde att jag skulle slippa rensa ogräs i år, men så blev inte fallet. Känns bra nu när allt är packat bara att lasta in imorn och sen åka. Ska ta många bilder så att ni kan få se hur bra vi har haft det om vi har det bra vilket jag verkligen hoppas på. Kommer inte på något mer att skriva nu, så ha det så bra så skriver jag igen när jag kommer hem igen.

//Marie

Söndag

Okej, fösta helgen på sommarlovet snart över. Är skönt med sommarlov nu. Grillade hos Ronja i onsdags kväll, det var trevligt. Sen körde jag till Lidköping och tillbaka i torsdags när min bror skulle till optikern. Vet att det är långt att åka till en optiker i Lidköping men han är mer inriktad på barn, så han ska tydligen vara bra. I fredags skulle det varit grillning här men eftersom att det inte var så många som kunde komma så bestämmde jag att det får bli en annan gång istället, när fler kan komma. Hade en mysig kväll med Peter istället. Idag  har den stora hästen som jag hade på foder åkt hem. Lite tråkigt men ändå bra för alla, eftersom att jag kände att jag inte hade tillräkigt med tid för Robban och för att jag har tyckt att det är lite jobbigt med honom. Kom hit en annan häst i eftermiddag för att min ponny ska ha en kompis. Dock går min ponny runt och letar efter Robban. Tror att Chloé saknar Robban och att det är därför som hon går runt. Hoppas att hon lugnar sig och slutar gå omkring och sakna Robban. Dags att börja jobba imorn. Lite segt att rensa ogräs men får väl gå, ska hitta ett annat jobb till nästa sommar. Tror att det blir lättare när jag har fyllt 18.

//Marie

Tisdag

Okej, en skolavslutning av klarad, bara min egen kvar imorgon. Min lillebror slutade 6:an idag. Så nu ska han börja på Altorp till hösten. Ska bli skönt att skolan slutar för sommaren imorn. Fick reda på det nationella fysik provet idag, hade väl inte gått så bra. Hade 9 poäng totalt och G var 13, men kommer får G i kursen ändå, eftersom att jag har haft G på alla andra prov. Var duktig och städade i kemisalen i skolan idag. Gick igenom lådorna och skåpen och kollade så att allt fanns där, vilket det inte gjorde. Veterinären var här och vaccinerade mina hästar idag, och kollade på den enas has (bakben) och det kostade 1000 spänn och han var väl här i kanske 10 minuter max. Kanske rent av bara 5. Sen har man väl inte gjort så mycket. Tittar lite på tv just nu.

//Marie

Söndag

Ibland är det jobbigt. T.ex. när familjen börjar göra massa ljud när man vill sova. Somnade vid halv fyra inatt och vaknade av att pappa började bröta med stegen utanför mitt förnster för att han skulle måla. Varken jag eller Peter kunde sova, så fick bli lite mys i stället tills det att Pappa var klar så att vi kunde sova igen. Vaknade sedan vid halv tolv av att Peters telefon ringde. Har nog aldrig sett Peter flyga upp ur sängen så fort. Fick reda på att han skule vara hemma till klockan ett, så var tvungna att ta oss upp och äta lite. Sen ringde Mattias och frågade om vi ville med ut och paddla kanot eftersom att dom hade fått två platser över. Jag var ganska trött och hade lite att göra hemma så blev inte att jag följde med men Peter hängde med och hoppas att de hade kul och inte drunknade under sin färd, men det tror jag nog inte att de gjorde. Har legat på altanen ganska mycket idag med. Kom på idén att det inte är någon idé att ha planeringsmöte innan resan till Norrköping eftersom att halva gänget inte kan komma. Så kom på en annan idé, alla involerade har fått mail som dom måste svara på. Men ska ta och titta på tv nu. Ha det gött.

//Marie


Lördag

Okej, sommarfestival i Herrljunga idag då. Var i Falköping på förmiddan och handlade lite saker. Sen Gjorde jag inte så mycket förens jag började göra mig iordning för kvällen. Åkt ener till Herrljunga vid 17 tiden för att kolla på ett band som spelade. Var typ inget folk när jag och Pete rkom till parken, men sen kom Ronja, André, Anna och Robin (Ronjas jobbarkompis), så då blev det lite mer folk. Sen ville jag och Peter äta så vi åkte och åt var sin pizza, medans de andra köpte glass eller nått. Sen träffade vi dom igen, och då åkte vi hem till Warg. Satt där en stund och spelade lite kort. Sen tillbaka till parken, nu var det lite mer folk, men ändå inte jätte mycket. Lyssande på banden som spelade eller inte alla för alla va rinte bra men några. Dansade lite med då det var disco med. Buggade en liten sväng med Peter också till nått band som spelade covers. Sen hände det väl inte så mycket, vi väntade på att klockan skulle bli 01:10 så att State of Drama skulle börja spela. Och det gjorde dom till slut, men eftersom att dom hade hamnat efter i tidsplaeringen fick dom inte spela så länge, men de han iaf med att spela låten All of my life som är riktigt bra tycker jag. Sen äkte vi hem och jag somnade gott brevid min favorit person.

//Marie

Fredag

Jaha, nationaldagen idag då och mamma fyller år. Är gött att man är ledig idag. Riktig lång helg, torsdag till söndag. Har inte gjort något vettigt idag, vad jag kan komma ihåg. Eller jo jag var nere i Herrljunga och handlade idag, övningskörde dit och hem. Sen har jag legat på altanen hela dagen i princip.

//Marie

Torsdag

Ledig idag, för att treorna tar studenten idag. Kommer sakna dom i skolan nästa år. Åkte ner till Herrljunga vid 11, med privat taxi. Kollade när dom sprang ut och delade ut mjuk djur. Sen var det upp till Öra och till Peter. Delar av hans släkt kom dit och det var mycket trevligt. Sen kom även min lilla familj dit, fast då åkte dom andra. Provade att skjuta luftgevär med, Gick inet så bra, hade lite svårt att hålla stilla när jag ahde hittat burken i siktet. Sen körde vi ner Peter till Herrljunga. När vi kom hem så var det slapp framför tv:n som gällde. Det var min torsdag det.

//Marie

Onsdag

Wiee, allt skolarbete klart för i år. Nu är det bara en resa till Gbg, städ och brännboll och avslutning kvar. Riktig gött. Gjorde nationella fysik idag. Gjorde i princip alla uppgifter men vet inte riktigt hur det gick, hoppas på att jag fick G i alla fall. Lämnade in historiaarbetet idag med. Är riktigt skönt att allt är klart. Ska bli så super skönt med sommarlov. Men kommer sakna alla kompisar nästa år, men vi måste hålla kontakten ändå. Men först är det en härlig sommar som väntar. Med förhoppningsvis mycket sol och bad, och många härliga kvällar med grillning och många skratt.

//Marie

Tisdag

Jaha, en riktig skoldag kvar då. Har inte skrivit på en vecka nu, men har inte orkat eller haft tid men kan ju sammanfatta veckan lite snabbt.
Onsdag:
Fick reda på latin provet hade väl kanske inte gått jätte bra. Gjorde biologi prov som gick jätte bra.
Torsdag:
Fick reda på att jag fått det blev ett MVG på biologi provet, alla rätt iprincip. Åkte och badade i säm på kvällen.
Fredag:
Slapp skoldag. Brännboll vid spegeldammen på kvällen och sen film.
Lördag:
Studentbal, var både vid Kunskapskällan och Bjertorp slott. Fick bästa fotograf platsen vid skolan, framifrån bilder på alla som jag ville ha kort på. Sen till Bjertorp och fick bra bilder där med. Alla var så fina, längtar till nästa år, fast då får det inte vara riktigt lika varmt. Sen hem och inviga grillen med familjen.
Söndag:
Sovmorgon, plugg och biltur med familjen. Orkade inte plugga mer efter att ha pluggat hela eftermiddagen så åkte på en tur med familjen. Åkte på en liten krockig väg och tänkte att här kan ingen bo, men rätt som det var kom vi fram till några hus.
Måndag:
En vanlig dag i skolan. Hade kemiprov som kan ha gått hur som helst. Sen åktevi och badade, och sen hem och fick hjälp med fysiken av Peter.
Tisdag:
Omprov i engelskan som gick riktigt ba, samma prov som innan och hade skrivit av det som var fel. Sen hem och greja och plugga inför fysik provet imorn.
Det var min vecka i kort sammanfattning.

//Marie

RSS 2.0