Fredag

Ja, då var veckan över och det bordar för helg. Var ju i Borås i går och såg på Rydell och Quick, dom var riktit bra. Tror faktiskt att dom var bättre i år än förra året. Dom är inte rädda för att ge järnet när dom är på hemmaplan. Och dom verkar verkligen älska att spela i Borås, om man lyssnar på vad dom säger när dom spelar. Var äl hemma vid tolv och somnade med engång när ja glagt mig i sängen. Trodde att ja gskulle vara ganska trött idag, men till min förvåning så har jag inte varit det. Först nu i kväll när vi kört in hö och ätit som jag blivit trött. Har lite ont på ryggen nu, har bränt den ganska bra idag. Fast är ändå bra för då blir jag brun på hela ryggen, bara lite på magen som ska bli solbränt och benen som ska bli lite mer bruna och sen är hela jag brun, känns riktigt skönt att ah blivit brun för engångs skull. Trodde att jag skulle sluta jobba idag, men ska jobba måndag, onsdag och torsdag nästa vecka med. Så kommer nog förhoppningsvis att kunna spara mer än 10 000 i sommar. Ska spara pengarna till en bil och en utlandsresa nästa sommar. Ska försöka att åka utomlnads med min underbara pojkvän nästa sommar. Nee, ska ta och kolla lite på tv nu innnan jag ska sova. 

Ha det gött
//Marie 

Onsdag

Då har man bara två dagar kvar att jobba då. Och imorn är det sommar torsdag med Rydell & Quick i Borås, det ser jag fram emot riktigt mycket. Dom var bra förra året så är nog bra i år med. Kommer nog vara rätt så trött på söndag. Jobba hela veckan, Borås imorn och Falköping hela dagen på lördag. Ska bli riktigt skönt att vara ledig nästa vecka. Och ett plus är ju att min familj åker till Danmark under helgen nästa vecka, och då ska ajg och min underbara pojkvän bo själva här. Ska försöka hitta på nåt kul här en av kvällarna. Riktigt skönt är det att det ha blivit så fint väder med. Komme rinte på så mycket mer att skriva nu. 

Kramar
//Marie 

Tisdag

Hej på er igen. Har inte skrivit på ett tag, men har inte orkat. Har väl inte hänt så mycket heller. Min älskling kom hem välbehållen och brun från Rhodos, och det är jag mycket glad för, saknade honom väldigt mycket. Jag har jobbat, var meningen att jag inte skulle jobbat mer för ca två veckor sen eller vad det var, men blev lite mer. Vet inte säkert men hoppas verkligen på att jag har jobb hela nästa vecka med. Det var fest här lördags. Mamma och pappas fest, men några av mina kompisar var med också. Nägra åkte hem tidigt vilket kanske var lite tråkigt, men jag hade kul iaf. Tack till Ronja och Warg som stannade kvar när dom andra åkte. Har väl inte så mycket mer att skriva nu, ska försöka bli bättre på att skriva. Kommer väl bli bättre sen när jag har slutat jobba.

Kramar på er alla
//Marie


RSS 2.0