Måndag

en både bra och dålig dag idag. Fick reda på hur det hade gått på mitt omprov i kemi, hade jätte många rätt, varför gick det inte så bra första gången? Hade nationellt engelska idag med, skriv del. Gick väl sådär, texte nblev lite hoppig, hade varit mycket bättre om man fick skriva på en dator. Ha rinte pluggat nått hemma idag och det känns riktigt bra. Lite svårt att komme på nått att göra bara. Men det funkar med att sitta framför datorn. Provade att fixa en chiliplayer idag, vet inte om det funkar än dock, tar en eller två dagar innna man ser låtarna för att den måste vara aktiv en viss tid först.

//Marie

Söndag

Neeeej, helgen är snart slut. Fast snart är det ledigt igen. I den veckan som kommer så är det fler lediga dagar än vad det är skoldagar och det är gött. Idag har jag varit duktig eller försökte vara duktig iaf. Jag och Peter skulle ut och springa, men eftersom att jag inte har sprungit sen i höstas så gick det inte så bra och min mage sa ifrån men det var skönt att komma ut och röra på sig. Sen var det dags för mat och sen körde Peter hem mig när han åkte till jobbet. Sen har jag fixat stallet och försökt plugga lite. Fick en skön sovmorgon idag. Gick inte uppförens klockan 11, fast hade varit vaken ett tag innan men ändå mysigt att ligga och mysa i sängen med sin älskling. Nu ser jag fram emot onsdag och fest. Hejsvejs alla glada människor.

//Marie

Lördag

Helg igen då, det var väl trevligt. började dagen med att gå ut till mina hästar och borsta dom så dom blev fina. Sen gick jag in och hjälpte mamma lite. Efter middagen var det dags att åka till Peter och ha det trevligt. Vi gjorde inte så mycket, tog det lungt. Jag fick lite musik. Sen åt vi lite och tittade på tv och sen gick vi och la oss. Kanske inte så intressant men ändå.

//Marie


Fredag

Tjoho. Sista dan i skolan för den här veckan, en helt okej dag faktiskt. Var ute i skogen på idrotten och grilldae pinbröd. Fick reda på mitt matteprov idag, och jag fick G, blev väldigt glad för det eftersom att det inte kändes så bra när jag gjorde det. Fick även G på den extrauppgiften som jag trodde att jag inte skulle få nått på eftersom att jag trodde jag hade gjort hel fel, men tydligen inte så mycket som jag trodde. Sen var det hem och fixa mat till hästarna och sen i väg på 20-årskalas i A-sås. Min kusin fyllde 20 förra helgen men var kalas i dag. Faktiskt roligare än jag hade trott att det skulle bli. Det var sammanfattningen på den här dagen.

//Marie

Torsdag

Jaha, vad ska man säga om denna dag då? Jo den har väl varit som de flesta andra dagarna. Fick reda på mitt lokala prov i svenska B idag, gick väl inte så bra, fick G-, men som tur är så var det ju inte det riktiga provet, så jag hoppas att det går bättre på det riktiga. Fick reda på av mamma idag att det har kommit en ny farlig drog. Hon och pappa hade tydligen sett det på tv, en kille som hade fått i sig det en gång fick hålla på att amputera kroppsdelar eftersom att hans kroppsdelar dör. Hans kompis dog med en gång. Inte så kul att höra. Jaja, bara det inte händer någon av mina kompisar eller mig själv. Har haft en skön kväll idag, har nite haft så mycket skolarbete, bara att läsa tyskaboken, så för engångs skull var jag klar med skolarbetet redan vid 19 tiden. Bara 30 skoldagarkvar innna sommarlov nu :) Ska gå och greja lite nu och sen gå och sova. Ha det så bra och sov gått.

Kramar
//Marie

Onsdag

Skit dag idag då. Började dagen med matteprov som inte alls känns som att det gick bra. Men hoppas på ett G iaf. Sen var det biologi, tittade på film och började arbeta med plastskallar. Sen var det rast och då skulle jag egentligen ha pluggat men blev lite kortspel och sen glass. Åt glass på en bänk i solen med Peter, Warg, Ronja och Barber, det var riktigt härligt. Sen var det dags för latin och som tur var så gick vi inte igenom texten idag, utan ska göra den imorn. Tur för mig eftersom att jag åt glass och myste i solen istället för att plugga. Var allmän förvirring under latinlektionen eftersom att typ ingen förstod något. Sen åkte jag med mamma hem. Hade gärna sluppit min latinlektion idag och åkt hem tidigare eller åkt med Peter när han skulle prova smoking. Men det blir intealltid som man vill. Skönt att det snart är helg igen så man kan ta det lungt och inte plugga så mycket. Ska plugga så lite som möjlig i helgen, blir väl att man kanske börjar plugga inför svenska provet så att man inte behöver plugga in allt på en gång. Men det bli på söndag eftermiddag i så fall. Men tar det på söndag. Hoppas att ni har haft en bättre dag än mig. 

//Marie 

Tisdag

Inget speciellt at rapportera om denna dag. Min privata mattelärare Peter följde med mig hem och hjälpte mig lite med matten. Har inte gjort något speciellt idag. Skolan har varit lugn.

//Marie

Måndag

Jaha, skola igen då. Har gjort mitt muntliga nationella i engelska nu, gick bättre än vad jag trodde, fick nästan VG, inte långt ifrån. Gjorde kemiprov idag med, kändes ganska bra, provade en ny taktik, gjorde klart provet och sen kollade jag igenom det några gånger extra och då kom jag på mer saker att skriva så hoppas att jag inte får IG på det här kemi provet oxå, för då blir jag ledsen. Har hittat en klänning jag vill ha nu. Eller mamma såg den på reklmaen på tv och sa till mig, gick in på nätet och kollade på den och jag vill ha den. Blir antingen en vitt eller en blå/turkos eller båda, har ett pressentkort på 300 så skulle ha råd med båda om jag vill, vill nämligen ha fler klänningar än bara en. Får väl se när jag kommer till stan. Det var allt för denna dag, ska gå och läsa min svenska bok, så att jag kanske kan hinna läsa ut den till på torsdag.

//Marie

Söndag

Har inte vart en så märkvärdig dag idag. Jag och Peter hade sovmorgon till halvtolv, vi har även varit kockar och lagat mat till min familj. Sen åkte Peter hem och farmor och farfar kom hit en sväng. När jag var klar med stallet tog jag ut cyklar, gräsklippare och moped från logen för att pappa skulle komma in med den nya höbalen. Provade om jag fick igång moppen och det fick jag så åkte runt på den lite på gårdsplan, sen har jag pluggat. Har kommit på att jag ska duscha oxå, så måste göra det nu, för sen ska jag gå och lägga mig.

//Marie 

Lördag

Heeeeeeelg, äntligen. Dagen började med plugg med Peter och Mattias, Peter hjälpte mig och Mattias med matten. Sen åt vi tacopaj som min mamma hade fixat åt oss. Efter att vi hade ätit bytte vi om till pirater. Sen åkte vi till Herrljunga och scoutstugan, vi skulle nämligen vara funktionärer på miniorscouternas pirathajk. När vi kom dit träffade vi Ronja och sen kom även Barber och Warg när dom var klara med att snitsla spåret som scouterna skulle gå. Sen kastade vi lite frisbee. Sen var det dags att gå till stationerna. Jag och Peter tog stationen som hete kaptenbyxlös. Den gick ut på att kapten byxlös behövde hjälp med att knyta ett snöre som skörp till sina förstora byxor, och de var tvungna att knyta en råbandsknop. Peter fick vara kaptenbyxlös, och jag hjälpte dom som inte riktigt visste hur man skulle knyta. Tog en stund innan första patrullen kom till oss eftersom att vi var näst sista stationen. Så vi fick underhålla oss själva  en stund. När sista patrullen hade varit hos oss gick vi tillbaka til stugan, där vi även träffade Warg och Mattias. Mattias blev tjejfavoriten nummer 1 hela kvällen. När jag frågade Mattias vad han gjorde så sa han att ahn täljde en gubbe. En liten tjej frågade då om jag och Mattias var ihop, men jag sa att jag var ihop med Peter och då ville dom at vi skulle pussas för att vi var så söta ihop. Det fick vi höra ett antal gånger under kvällen. Mattias kallade dom för Max vet inte riktigt varför men var nån som sa att dom hade frågat om han hete Max och han hade då svarat ja. En liten tjej frågade Warg om vad han hete ett antal gånger, en gång gick det inte ens två minuter emellan. Samma tjej frågade om Warg var singel och när han sa ja, så sa hon: det är jag med, jag förstår dig, samtidigt som hon klappade Warg på ryggen. Den tjejen som var mest förtjust i Mattias delade i killarna i olika gurpper, Mattias var sexig, Peter snygg och Warg och Barber var gulliga. Jag och Ronja var vackra. Vi fick oss riktigt många glada skratt. Skulle kunna skriva ner hur mycket som helst til av vad dom små scouterna sa och gjorde men orkar inte just nu, ni får fråga om ni vill att jag ska berätta mer. Tillslut var det bara vi stora kvar vid elden, det kom lite barn emellanåt och undrade varför dom inte fick ha det lika mysigt som vi. Dom gick igen när dom inte tyckte att det vat kul och när vi sa att dom inte fick hålla på och springa runt där vi satt. Sen körde Mattias hem mig och Peter till mig.

//Marie

Fredag

I skolan hände inte så mycket. Sen var det filmkväll hos Mattias. Tittade på filmen Bankjob, och sen Baseketball, fast jag såg inte så mycket på den, satt och halvsov. Så efter en stund körde Peter hem mig så att jag kunnde sova. Men det var en rolig kväll, tack så mycket kompisar.

//Marie 

Torsdag

Hejsvejs. Idag har det inte heller hänt något intressant. Slapp latin lekionen imorse för att ettorna skulle ha nationellt prov. Hade redovisning om motståndsrörelser under andra världskriget på hisrtorian, det gick bra. Som svar på en kommentar jag fick på tisdagen inlägg. Jag tycker State of Drama är bra o ch tänker fortsätta lyssna på dom, jag lyssnar faktiskt på band som andra lyssnar på också.

//Marie


Onsdag

Idag har det inte hänt någonting typ. Mailade till göteborgs universitet och undrade om jag kunnde få lite information om geolog utblidningen och det fick jag, skulle även få lite tryckt material skickat hem till mig. Har varit hos läkaren idag och fått nån medicin att äta två veckor och hoppas att magkataren försvinner. Det är vad jag har gjort idag.

//Marie

Tisdag

Tjoho. Jag är glad. Har hittat ett nytt bra band, eller hittat och hittat, har hört det på radion några gånger, men först idag som jag har kollat upp det riktigt. Nu undrar ni säkert vilket band det är. Jo, det är Stat of Drama, så svinit bra. Och upptäckte idag att dom kommer till Herrljunga den 7 juni, kl 20:00, så ni kan ju gissa vad jag gör då. Allla som kan ska hänga med och lyssna, dom är riktigt bra. Inte så kända, kommer från Ulricehamn tror jag eller möjligtvis Borås, på radion i dag sa dom Ulricehamn, men på bandets space står det Borås. Så kom ihåg det den 7 juni kl 20:00 i Herrljunga. Stog att dom skulle spela på Herrljunga festivalen, så förhoppningsvis kommer fler band att spela då. Jaja, nog tjata om det. Så vad har hänt idag? Ingenting förutom det vanliga. Jo, jag bokade campingplatser till midsommar idag, skönt att det också är fixat nu, så att jag inte behöver tänka på det nu med. Har börjat tänka på ett nytt sätt nu, så att jag inte ska bli ännu dåligare pg 

Måndag

Skola idag igen då. Jag mår mycket bättre idag, och det är bra. Ska försöka gå till läkaren en dag snart, så att jag kan bli helt frisk. Är lite jobbigt att äta och sen bli hungerug efter bara en liten stund igen. Gjorde inget speciellt i skolan idag. Kemin gick riktigt bra idag. Fick gjort många uppgifter och det känndes bra. Så hoppas att provet går bra nästa vecka. Vill inte ha IG på ett prov till nu öfr då kommer jag må ännu dåligare. Märkte att jag misst en del saker när jag var borta i fredags. Först på tyskan imorse när Ronja och läraren började prata om nått som jag inte als fattade. Sen började mina kompisar prata om pirater. Jag var ett frågetecken, sen sa Ronja att dom behövde folk som kunde hjälpa till när dom skulle ha pirathajk med sina minior scouter och frågade om jag ville hjälpa till. Klart jag ville och det som gör det ännu roligare är att Peter och Warg också ska vara med, och sen Ronja och Barber tror jag och kanske Mattias. Så lördag blir en rolig dag, först suda på förmiddan och sen leka med miniorscouterna på eftermiddan. Fixade lite med musiken på datorn idag, skulle fixa namnen på alla Ramones låtar, men orkade inte göra det mer, känns som att dom är jätte många, men dom är bra, tar lite varje dag eller nåt, eller kanske på lördag när jag väntar på mina studar kompisar. Ska boka campingplatser på midsommar imorgon, så att det blir ännu en sak mindre att tänka på. Men nu ska jag ta och kolla lite på tv och sen gå och lägga mig. Vi hörs

Kramar
//Marie  


Söndag

Okej, då är helgen snart slut igen då. Har kännts som en seg helg. Min helg började redan i fredag så har haft helg i tre dagar. Visst har det varit ganska skönt att bara vara hemma och inte göra nått, bara ta det lungt. Men jag hade ändå velat träffa mina kompisar och ha kul med dom. Får bli en annan gång sen. Ska iaf gå till skolan imorn. Är inte bra än men mår bättre nu än i fredags, lite mindre hungerig nu än igår oxå. Idag har jag nte gjort så mycket. Låg i sängen till det att klockan var nästan tolv. Min ena kusin har vart här lite idag, men det var för att träffa min bror så pratade inte så mycket med honom. Har pluggat lite ikväll. Tänkte ta och kolla om det finns något intressant att titta på på tvn. Låter kul när man säger t.ex. på två gånger irad, eller när man säger vi ska åka åka skridskor, eller man säger ju egentligen åka och åka skridskor, men det där och hörs inte så tydligt alltid. Jaja, nu ska jag ta och lägga mig i soffa och ha det gött.

Kramar
//Marie

Lördag

Hejsvejs. Mår lite bättre idag, men fortfarande hungerig hela tiden. Har klippt mig idag och det blev riktigt snyggt, synd att jag inte ska på festen som alla andra ska på idag så dom hade kunnat se hur bra det blev. Jaja, får väl gå på fest någon annan gång, måste försöka bli bra nu så att jag orkar med skolan. Har kommit på att det inte är roligt att vara hemma och inte kunna göra något med sina kompisar. Hade velat göra det men orkar inte och inte så lätt att åka någonstans när man är hungerig hela tiden och måste äta med jämna mellanrum. Saknar mina kompisar, men allra mest saknar jag att få mysa med Peter. Hade varit riktigt skönt att få ligga på sängen brevid honom och bara vara, slippa bry sig om allt annat. Men det får väl bli en annan dag. Håller på att ladda upp bilder på bdb nu, så ni får gärna gå in där och kolla sen.

Hungriga kramar
//Marie


Fredag

Typ sjuk idag :( Var hemma från skolan idag, mådde inte jätte bra och kunde inte äta frukost, så jag bestämmde mig för att vara hemma och ta det lungt. Har troligtvis fått magkatarr, inte så roligt. Har varit hungerig nästan hela dagen. Ät frukost vid 10 och sen lunch vid hlav ett och sen frukt vid två och sen kvällsmat vid fyra halv fem. Och sen lite glass med bana lite senare. Även om man är hungerig hela tiden så orkar man inte äta så mycket när man väl ska äta. Var och hämtade lite böcker i skolan som jag kan ha överhelgen. Pratade lite med Ronja, Jakob, Warg och Peter. Men blev inte så mycket var tvungen att gå för mamma väntade. Skulle åkt och bowlat på kvällen med mina kompisar men bestämmde mig för att vara hemma igen, hade inte orkat göra det. Tror att det var allt.

//Marie


Torsdag

En skoldag kvar den här veckan då. Är ganska skönt att den här dagen är över, var så nervös inför mitt omprov i kemi att jag frös innan jag skulle göra det och hade svärt att rita ett streck på provet, men det gick ganska snabbt över när jag väl hade börjat. Då blev jag varm ist. Sen gick jag till körkortsteorin och gjorde ett test på datorn. Lyssnade på treornas redovisning av pa-arbetena idag. Fick dock bara höra två grupper, men fick höra den som jag mest velat höra så. Ställde en fråga till dom med, men det var dom som hade gett mig frågan. Ida och Milla kom med ett antal olika frågor som vi fick välja bland, jag valde frågan: varför valde ni ämnet förnyelsebar energi? Och det råkade vara den frågan som Peter skulle svara på, lite komiskt att jag lyckades ta just den frågan. Men jag visste inte det från början. Sen var det historia lektion, jobbar med motståndsrörelser under andra världskriget. Gjorde upp en lista på alla prov/inlämningar/redovisningar som jag har kvar tills sommarlovet. Blev en hel del, sammanlagt nästan 20 saker. Hmm har det hänt något mer idag? Nej, eller jag övningskörde hem från herrljunga idag, fast det kanske inte är något intressant att veta. Det var allt för idag.

//Marie 

Onsdag

Halv skolveckan har gått. Dissikerade räkor och kräftor på biologin idag, och jag verkar vara den enda som har ont av det. Ska dissikera sillar på fredag, så hoppas att det går bra, låter Hanna göra det mesta så tittar jag när jag klarar av det. Vill att andra ska fatta att jag tycker det är jobbigt med, men känns inte som att alla fattar det. Matten idag gick riktigt bra, fick gjort ganska mycket och tror att jag fattade. Har omprov i kemi imorn och ska bli skönt när det är klart, då behöver man bara oroa sig för betyget. Kollade i min almanacka idag och såg att jag kommer ha mycket skolarbete dom närmsta veckorna. Vecka 18 har jag inga prov än så länge, hoppas att det förblir så. Så jag kommer nog vara ett litet stud fram till vecka 19, men hoppas att jag överlever. Och sen finns det ju alltid dom man kan be om hjälp i t.ex. matte. Fick tillbaka mitt latin prov idag, fick g och det är jag nöjd med eftersom att provet gick skit när jag gjorde det. Något mer har inte hänt idag. Ser fram emot helgen, bowling på fredag, klippa mig på lördag, fest på lördag, mys med Peter lördag-söndag, en riktigt bra helg innan det blir ett helvete med skolarbete. Varför måste dom två ämnena som jag tycker är jobbigast ha prov samma vecka? Någon som vill plugga åt mig och sen få mig att fatta allt jätte snabbt så att jag får bra betyg? Jaja, eftersom att det inte är något Greys Anatomy idag, utan hockey så ska jag gå och lägga mig.

//Marie

Tisdag

Tisdag igen då. Har vart i skolan. Hade historia för första gången på ett par veckor, hade även engelska och fysik. Hände ingenting alls i skolan typ. Sen hängde Peter med mig hem, eller han hade bil så han körde oss till mig. Sen pluggade jag lite och sen tittade vi på tv och sen gick vi och la oss.
Warg: vi var och tittade på Barbers hund efter det att vi hade slutat.

//Marie


Måndag

Skola igen och vanliga lektioner. Ett tag sen man hade det, typ två veckor sen jag hade det. Sitter och tittar på tv om den försvunna flickan i Dalarna. Hemskt att en person bara kan försvinna. Hoppas att hon fortfarande lever och att inget allt förhemskt har hänt henne, hoppas verkligen att hon hittas vid liv snart. Har varit och tittat på Barbers hund idag. Den var verkligen super sött. Jag vill också ha en hund. Men har varken råd eller tid. Det var väl allt för idag.

//Marie


Söndag

Sista dan på helgen idag då. Har inte gjort så mycket på förmiddan, mådde inte 100% bra. I eftermiddag har jag och mamma varit och lyssnat på Janne Schaffer och Herrljunga Symphonic Band, det var riktigt bra. Janne var riktigt rolig när han berättade om saker han hade varit med om. Synd at tiden gick så fort, det höll på i en timme och femtio minuter, men hade velat höra mer. Ni är så bra på att spela.
Det jag ska skriva nu är lite känsligt för mig, eller inte att skriva det men att tänka på det men måste få skriva ner det så att ni får veta. Som en del av er som känner mig vet, så tycker jag det är väldigt jobbigt nu med min bror. Och jag är väldigt glad att jag har alla mina underbara kompisar. Ni betyder mycket för mig. Jag kanske inte vissar så mycket i skolan hur jag mår, men ni ska veta att jag trycker undan känslor hela tiden. och när jag umgås med er så får ni mig att tänka på annat och det är jag mycket glad för. Jag hoppas att ni ska slippa se mig ledsen, vet att det finns dom av er som känner mig mer än alla andra som har sett mig ledsen och jag är glad att ni har tröstat mig i dom stunderna. Så hoppas att ni alla fattar hur glad jag är att ha kompisar som er.

//Marie

Fredag

Skridskor i Borås idag. Kul kul. Vi hade hela isen för oss själva och det var bra för då kunde vi åka runt som vi ville och slapp trängas med massa annat folk. Sen åt vi thai mat och det var gott. Det blev en tur inne på knallerian också. Köpte inget men hittade lite snygga saker. Ska åka till stan och köpa en klänning sen som jag kan ha på skolavslutningen och när Peter tar studenten. Sen åkte jag med hem till Peter. Vi tog det lungt och gjorde inte så mycket. Jag var ganska trött.

//Marie

Lördag

Helg igen då. Kom hem ganska tidigt idag, Peter skulle ner och träna inför deras konsert imorn. Har hjälpt mamma här hemma med att fixa i ordning inför kalaset vi ska ha för min lillebror idag. Jag fick övningsköra till Annelund när mamma skulle hämta smörgås tårtor och det gick bra, inga krockar idag heller. Det var allt för idag.

//Marie

Torsdag

Sista dagen i skolan för den här veckan. Tema veckan tog slut denna dag. Jobbade klart med redovisningen av arbetet och sen var det prisutdelning  i poesi tävlingen och av arbetena under veckan. Min grupp vann inget, fast att vårat arbete var väldigt bra. Sen var det middag i skolan, och jag funderar på om dom hade ett överskott av pengar för det var mer kött än sås i köttgrytan. Sen var det dags för två timmars film, Guds stad hete filmen, den var bra lite segt i slutet tyckte jag. Sen traskade jag bort till musikskolan, gick dit för att möta Peter eftersom att han skulle med mig hem. Sen gjorde jag inte så mycket mer.

//Marie

Onsdag

Näst sista dagen på den här veckan, göööööööttttttttttt. Idag fyller min lillebror 13 år. I skolan idag fick vi frukost, det var gott. Sen var det vollleyboll tunering, gick dock inte så bra för min grupp, vi förlorade två matcher med typ 20 poäng och den tredje förlorade vi med ungefär 10 poäng, men men kan inte vara bäst jämt. På vägen till sporthallen kom jag och Ronja på att vi inte ville äta i skolan, först sa vi pizza men ja gkom på att vi kunde fråga Mattias om han hade bil. OCh när vi hade spelat klart så gick jag och fjäskade med Mattias och frågade om han ville köra oss till McDonalds i Vårgårda. Och det ville han, när vi skulle åka så visade det sig att även Jakob hade bil, så de andra åkte också med. Tillbaka i skolan så skulle vi göra olika stationer. På den första skulle vi göra skulpturer i lera, och dom skulle illustrera krig, våran blev bäst. Se nfick vi dansa bosnisk folkdans, var inte så svårt, bara nåt steg som jag inte hängde med riktigt på, se nvar det föreläsning och sen jeopardy. Slutade vid kvart i fyra, så då gick jag och hälsade på treorna eftersom att jag inte hade något att göra. Sen åkte jag hem.

//Marie


Tisdag

Då var det tisdag. Andra dagen på temaveckan. Har väl inte gjort jätte mycket idag heller, vi har börjat på presentationen och den kommmer bli så bra, hade gått bättre om inte internetet hade lagt av, så vi inte kunde skriva ut fler bilder. Kom hem med tidiga bussen tack vare Peter, hade inte han ringt hade jag tagit sena bussen. Så tack älskling. Tömkörde min häst i det sköna vädret och det gick bra, har inte gjort det på ett tag eftersom att det har varit snö, så visste inte hur det skulle gå, men det gick bra. Det var allt för denna gång

Kramar
//Marie

Måndag

Skola igen. Och temavecka. Hamnade i en bra grupp, har inte gjort så mycket idag. Medans dom andra renskrev så satt jag och var moralisktstöd. Sen åkte jag hem och gjorde ingenting, visade mamma vilka kläder jag vill beställa.

//Marie

Söndag

Har inte gjort så mycket idag. Vart hemma. Vaknade brevid min älskling, så dagen började bra. och det hände inget under dagen som gjorde att den blev tråkig. Eller var inte hemma hela tiden, åkte och hämtade pizza i Herrljunga med Peter. Det var allt.

//Marie


Lördag

Var hemma med min bror på kvällen och Peter kom hit och höll oss sällskap. Jag tittade på körslaget och Peter och Johan spelade tv-spel, men sen kom dom och tittade på slutet med mig. Var ute och nattade hästarna, var tvungen att gå till verkstaden och låsa den med, och det var riktigt läskigt tyckte jag, även om två lampor lysste upp. Det kändes som att någon stog och kollade på mig. Det var allt för denna dag.

//Marie


RSS 2.0