Torsdag

Hejsan
Då har det gått ännu en torsdag. Har förhoppnigsvis hittat en camping till midsommar. Får vi komma in där så blir det Falkenberg över midsommar. Väntar bara på ett svar på det mailet jag har skickat till campingen. Vi ska hyra en stuga för 10 personer, och en liten stuga om det blir fler. Ska bara få mamma och pappa att inte säga nej heller. Men det tror jag inte blir så jätte svårt.
Har inte hänt så mycket annat idag. Var och åt pizza i stället för att äta skolmaten. Satte mig först med alla andra men sen kom Peter och Andreas, men dom fick inte plats vid vårt bord och satte sig då vid ett annat bord, jag flyttade också ditt. Ville sitta brevid min älskling. Och plötsligt kom mamma, med mina körkortsteori böcker som jag hade glömmt hemma. Blev lite chokad över att hon kom, såg nämligen inte att hon kom in förrens hon var precis framme hos mig. Andreas såg lite frågande på mamma, men han listade ut ganska snabbt att det var min mamma. Mamma skulle ha kommit med bökerna vid tio över ett och hon skulle ringa när hon åkte hemifrån för att kolla var jag var. Men tydligen så åkte hon tidigare till herrljunga och ringde inte innan utan listade ut att jag satt på pizzerian. Min mamma kan verkligen chocka mig ibland.

Det var allt för i dag, klart slut
//Marie

Onsdag

Tja
Idag har det inte hänt så mycket. Skolan var lite seg. Hade presentation av andra uppgiften på projektet, gick inte alls bra, ska gå bättre på fredag. Fick en ny uppgift idag, som ska presenteras på fredag. Hemma har det inte hänt något intressant. Bara det gammla vanliga. Stallet och plugg. Har pluggat körkortsteori. Har svarat på nästan alla frågor, orkade inte svara på alla, visste inte svaret på dom så tar dom imorn. Ska göra ett test på internet när jag tittar på Grays Anatomi sen.
André hade hittat mina migrän tabletter, som ramlade ur min jackficka hos honom i lördags. Fattar inte riktigt hur dom kan ramla ur en jackficka när jackan hänger på en krok. Men men är väl sånt som händer. André trodde först att det var någon som knarkade när han hittade dom. Haha, kul om det hade varit det.

Det var allt för idag, klart slut.
//Marie

Tisdag

Hejsan :)

Idag har jag varit med Malin i ridhuset och hjälpt henne skritta Remmen. Det var riktigt kul. Kom hem lite sent bara, så har fått plugga en stund nu, men ska gå och lägga mig nu så att jag inte är allt för trött imorn.
Iskolan gick det ganska bra idag, vi jobbade med presentationen som vi ska ha imorn. Hoppas att den blir bra. Mattias var snäll och hjäplte mig att fixa en powerpoint, tog två timmar att göra, hade tagit längre tid om vi skulle fixat texten snyggt också. Men det skulle Emilie fixa i kväll så hoppas att det blir bra.

Nee, nu måste jag gå och sova

God natt
//Marie

Måndag

Hallå
Då var det måndag igen och skola. Känns segt att det är måndag, då vet man att det är som längst tills det är helg igen. Men veckorna går så fort nu så det är snart helg igen.
Idag har inte hänt så mycket, vi fortsatte med vårt projekt i skolan. Och så hade vi kemiprov, det känndes som att det gick bättre än jag hade trott. Var som vanligt klar först. Fattar inte varför det alltid är jag, och idag gjorde jag provet rekord snabbt, tog bara ca 30 min. Det är inte det att jag inte svara på frågorna, för det gör jag. Hoppas att det gick bra i alla fall.
Jag och Peter var på MacDonalds idag när jag hade slutat och han hade spelat klarinett. Var meningen att vi skulle åkt med Barber och dom andra, men dom ville tydligen inte vänta, så när vi kom dit var dom inte där, men  vi hade det trevligt.
Har letat campingar i dag, hittade några ska kolla igenom det en gång till en anna dag.

Nu ska jag gå och natta mina hästar

//Marie


Söndag

Tjoho

Var på riktigt extas fest igår. Har inte varit på fest sen nyår. Var riktigt kul och jag var party hela kvällen. Hittade en partyhatt. Det var en svart cowboy hatt. Har en likadan vit hemma. Partyhatten ska med på midsommar om jag kommer ihåg den XD Måste erkänna att jag har varit lite små bakis idag. Inte jättekul att må illa när man vill sova, men men det har blivit bättre nu. Ett tecken på att jag hade roligt igår är mina vader. Har riktigt go träningsvärk i dom idag. Dansade riktigt mycket i går, så kul. Det är riktigt kul att vara på fest när man är på party humör.

Idag har det inte hänt så mycket. Peter sov här så han har varit här idag och tagit hand om mig när jag inte mådde så bra. Tack så mycket. Har pluggat lite till kemiprovet imorn, hoppas att det går bra. Känner mig inte så säker på allt, men ska nog gå bra ändå.

Nu ska jag gå och sova så att jag blir helt av med baksmällan XD

God natt
//Marie

Fredag

Tja
Jaha, då var det fredag igen. Och snart är det måndag igen. Den här veckan har nästan gått ovanligt fort, vart har alla dagar tagit vägen? I mitt rum är dom i alla fall inte, någon som vet vart dom har tagit vägen? Fast det är skönt om det går fort, för då får man snart lov igen.
Kommer bli en lugn fredagvkäll i dag. Sitta och  titta på tv, och slappa. Ta det lungt inför morgon dagen, då kommer det bli kul, ska föröska planera midsommar och sen är det Fest (notera det stora f:et)
Hade grupputfrågning om industriella revolutionen i skolan i dag, gick väl ganska bra, måste bara lära mig att ta för mig lite mer. Är inte direkt den typen som gör det, men ska börja med det. Haha, får väl se hur jag lyckas med det. Det är inte ett så stort problem om jag känner folket jag pratar med, men när det är lärare och man ska svar på frågor och andra pratar så går intejag direkt in och avbryter och lägger mig i utan väntar på min tur, vilket kan ta ett tag innan det blir, men ska föröska ändra på det.

Ni får ha det så bra, för det ska jag.

Klart slut
//Marie.

Torsdag

Hej
Idag har varit en slapp dag i skolan, har endast haft två lektioner. Latin först på morgonen och körkortsteori sist på eftermiddan. Det är tur att det finns roligt folk som man kan prata och fördriva tiden med. Har kommit på att jag umgås mer med NV treorna på rasterna än med mina egna klasskompisar. En av anledningarna kanske är att Peter går i NV trean, och sen har jag blivit kompis med dom som han är komips med. Kommer faktiskt att kännas konstigt när dom har tagit studenten och man inte träffar dom varje dag i skolan. Det är faktiskt mina kompisar i skolan som gör det roligt att gå till skolan. Visst är jag ju kompis med mina klasskompisar, men jag är mer kompis med treorna faktiskt. Har fått bättre självförtroende sen jag träffade Peter och träffade nytt folk. Treorna är nog det skönast folket som finns, man har alltid roligt när man hittar på nåt med dom. Jaja, ska föröska hitta på massa roliga saker att göra i sommar, ska planera midsommar i helgen tänkte jag, ska ta hjälp av Peter till det, Har kommit upp i 10 personer nu tror jag som vill hänga med, och det är bara roligt folk, hopaps att alla hänger med sen när vi väl ska åka, men det tror jag nog att dom gör.

Sitter just nu och pluggar kemi, det går faktiskt ganska bra. Ska gå och lägga mig tidigt idag. Har varit trött hela dagen. Hade velat göra som Peter och skitit i skolan idag och stannat hemma och sovit, men det gick inte. Mamma ville inte låta mig vara hemma, fast jag bara hade två lektioner. Imorn blir det äntligen helg. Ska bli riktigt skönt. Lördagen kommer bli bra, först tömköra hästen och sen kommer Peter, och sen p åkvällen bär det av till André och hans inflyttningsfest, det kommer bli en riktigt bra fest hoppas jag. Har till och med fixat öl, fick köpa Ronjas som hon inte ville ha. Tack så mycket Ronja.

Nu ska jag återgå till pluggandet

Kramar Marie

Onsdag

Tjenamoss!
Jaha, då har man blivt en dag äldre då.
Idag har jag och min kära klass varit på studiebesök i Göteborg och Mölndal. Vi var på Ekocentrum i Göteborg och på Mölndalskvarn by i Mölndal. Det var väl så där. Ekocentrum tog inte så jäte lång tid att gå över, var nån utställning om miljön. Sen gick jag och några av mina klasskompisar och åt pizza. Det var jättegott, me norkade tyvärr inte hela pizzan. Sen tog vi en liten sväng till Avenyn, och vi tjejer försökte få killarna att fatta att det är roligt att kolla på skor även om man inte ska köpa några. Sen gick vi till Intersport där Hanna och Jönnson kollade på skor men ingen av dom köpte några. Sen bar det då av till Mölndal och kvarnbyn. Det var inte så jätte kul, mest segt att lyssnar på guiden. Han var gammal och pratade med samma röstläge hela tiden, och sen tittade han ner i marken när han pratade. Det var lite roligt när vi gick in på ett litet pappersbruk som fanns där och han sa till hon som jobbade där att vi kom från Varberg, jag började fundera på om vi hade flyttat. Men det har vi ju inte, bara han som hade lite fel. Nåt mer har inte hänt idag, ska gå och natta mina hästar nu och sen ska jag titta på Gray´s Anatomi och leta campingar.

Simma lungt XD

Kramar Marie


Måndag

Det var meningen att jag skule ha skrivit i går men glömmde av det. Tänkte att jag skulle gör det när ajg hade prata med Peter i telefon, men under den timman jag satt i telefon och pratade med honom så glömmde jag det. Jaja sånt kan hända, hände ändå inget intressant igår. Eller jo, det hände en kul sak, Peter kom hem igen efter fyra dagar i fjällen.

Men nu över till denna dag. Ja, vad har hänt i dag då?
Jo, jag gick upp imorse och gick till skolan. Och där träffade jag Peter och så klart lite annat roligt folk. JAg lyckades chocka en person idag iaf. Jag tonade nämligen mitt håt brunt i lördags. Och i dag trodde Milla att det var nån anna tjej än mig som Peter satt och höll om då hon bara såg mig bakifrån. Men sen när hon såg att det var jag så sa hon följande:
- Ohh, Marie? du chockade mig, du har färgat håret.
Kanske inte är helt orda grannt men ungeäfr så sade hon. Det var ingen annan som blev chockad. Eller Björn sa så här når jag sa hej imorse:
- Vem är du? Nee jag kände igen dig när jag såg Peter.
Alla som har sagt nåt om mitt hår har sagt att det är fint. Och vill ni se hur jag ser ut så kan ni gå in på mariss90.bilddagboken.se så hittar ni mig där, och ni får gärna kommerntera mina bilder.

Annars har det inte hänt så mycket idag, det var kul at återse allt folk efter lovet.

Vi började med projekt i skolan idag. Energi projekt. Ska ha det i tre veckor, kanske inte det roligaste men det går väl, är skönt att det bara är min klass och inte massa andra klasser också, blir så jobbigt då.

Nee, nu måste jag fortsätta med mitt skolarbete.

//Marie


Lördag

Tja tja

Idag har det inte hänt så mycket. Har varit och klippt mig. Pluggat lite, gjort stallet. Det gammla vanliga. Ska titta på melodifestivalen med min bror senare.

Det var allt för denna dag.
Klart slut
//Marie

Fredag

Halloj
Ännu en dag på lovet har gått. Av nån konstig anledning fick jag för mig att det är lördag idag, fick för mig det när jag hade varit ute och gått med mamma idag. Men det är inte det enda vettiga jag har gjort idag. Har grejat i stallet också, putsat tränsen och sadlarna, har varit lite slarvig med det, men det ska det bli ändring på nu. HAr väl inte hänt så mycket mer. Har pratat lite med Peter i telefon, men blev inte så länge för dom skulle äta. Saknar honom ännu mer idag. Kollade lite på olika campingar i eftermiddag också. Tänkte försöka få med ett gäng roliga människor på lite semester över en helg i början av sommaren. Om de tär nån som vill hänga med så säg till. Ska verkligen jobba för att det blir av. Måste nog få nån att boka plats på campingen eftersom att jag inte är 18 än. Men det är det minsta problemet.
Tror att det var allt för idag

Hejsvejs
//Marie

Torsdag

Tjabba
Vad har hänt i dag då?
På förmiddan hände väl inte så mycket. Gjorde stallet och sen på eftermiddan var jag och mamma ute och gick, det var riktigt skönt. Var bara snön som fattades för att det skulle vara riktig vinter. Fast nu är det ingen idé att det kommer nån snö, för det är ändå försent för det nu. Sen åkte jag ner till Ronja för att vi skulle fira våra födelsedagar med tjejerna. Tjejerna = Hanna, Marika och Annelie. Och ja jag vet att vi fyllde år i höstat men vi har inte haft tid att fira dom med Marika och Annelie, så fick det bli nu. Bättre sent än aldrig. Jag fick ett ljus av Marika och en liten skål av Annelie. Vi hade riktigt kul, pratade åt och skrattade, vi spelade också lite orangino och wii. Två roliga spel.

Min underbara Peter åkte till fjällen i dag. Saknar honom mycket redan, fast det bara är ett dygn sen jag såg honom, men antar att det är så när man verkligen älskar någon och det känns bra.

Klart slut för idag
//Marie


Tisdag/Onsdag

Hejsvejs
Oki, börjar med tisdagen
Var hos Peter hela dagen, sov till 10-11 nån gång och gick upp vid 12, var en riktigt skön sovmorgon. VAr ut och gick en sväng och hade det mysigt.
Hade sovmorgon i onsdags med fast inte lika länge, vaknade vid 9-10 men gick upp när mamma ringde och sa att hon åkte hemifrån vid 11:30. Kom hem och gjode inte så mycket, pratade lite med Ronja i telefon och tog det lungt
Två dagar sammanfattade lite snabbt


//Marie


En riktigt bra dag

Hallojsan
I dag har varit en riktigt bra dag. Fick red ap ånär jag var på Axvalla med min häst i dag att ajg får börja rida honom igen. Bara det gjorde den här dagen till en toppen dag. Har verkligen saknat att få ut och rida. Finns dock bara ett litet problem dock, har ingen sadel som passar, men när det är fixat så ska jag ut i skogen och ha roligt (förhoppningsvis). 
När allt var klart hemma så åkte jag hit till Öra, körde faktiskt mig själv hit från Annelund. Lyckades bra med att smutsa ner bilen som pappa tvättade igår XD. Var nån bonne som hade spillt koskit på vägen ända från det att man svängde av Ulricehamnsvägen i princip, trodde att jag lyckades undvika det men inte då, lucktade inte så gott om bilen när jag gick ur, och behöver jag säga att min mamma inte var så glad?
Jaja, men nu sitter jag här brevid min underbara pojkvän, har spelat lite Warcraft och sitte rjust nu och tittar när han spelar WOW.
Måste säga grattis till Hanna som klarade halkan i dag, nu är det bara teorin kvar på torsdag och sen uppkörningen.

Nu orkar jag inte skriva mer, hörs snart igen.
//Marie 
 

Söndag

Hejsan alla

Hoppas att allt är lika bra med er som det är med mig denna söndag. Sitter här i sängen med datron i knät och tittar på tv, det är riktigt skönt att ha en bärbar dator.
Vill just nu bara att den här dagen ska ta slut så attt jag får åka till Peter imorn och ha myspys dag med honom eftersom att han åker till fjällen på Torsdag.
Men det finns en anledning till och det är att jag ska till Axvalla imorgon med min stora häst, och kolla om han har blivit bättre i sin rygg.
Har världens abstinens efter att få ut och ridas igen, har inte ridit på minst en månad.

I fredags kom Ronja hit och vi grejade lite med våra datorer. Sedan åkte vi till Warg och tittade på film. Innan Peter och Mattias kom, så passade de andra på att kittla mig riktigt brutalt. Barber och Warg tog varsin fot och Ronja och Andreas kittlade mig på magen. Det var riktigt allvarligt. Var någon som kom på ett smeknamn till mig med, nämligen Pumpen, de tycker att jag låter som en pump när jag blir kittlad. Vi tittade på filmen Goodluck Chuck, och sen åt vi glass och tittade på The Breakup Kid. Eller rättare sagt de andra tittade på halva den, jag somnade i knät på Peter efter att ha ätit glass. Vaknade inte förrens Peter väckte mig och de hade tittat klart på Futurama. Var riktigt trött och hade inte Mattias spelat musik i bilen hade jag nog somnat på vägen hem också.

Det var nog allt för den här gången, nu ska jag leka lite med photoshop.
Vi hörs snart igen.
Kramar Marie


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0