Tisdag

Okej då har man pluggat ca 4 och en halv timme sammanlagt idag, gnaska mycket, men har fått en del gjot med. Så ska nog klara biologiprovet imorn. Hade engelska prov idag, tror att det gick ganska bra, kunde inte en del saker först men när ajg gick tillbaka och kollade det igen så kom jag på vad det skulle vara. Blev lite stolt över mig själv idag. På fysiken gjorde jag 9 uppgifter och behövde bara hjälp på 4 och det var inte mycket hjälp bara kolla om det var som jag trodde att man skulle göra. Det var väl allt för idag.

//Marie

Måndag

Wiee, har tagit min första körlektion idag. Gick faktiskt ganska bra, gick väl inte så bra ibörjan eftersom att det var lite svårt med kopplingen, men efter en liten stund gick det riktigt bra. Köpte lite presenter till mina kompisar som tar studenten om en dryg vecka. Så bara lite kvar att köpa av studentpresenterna så är det klart med, ska bli klar med det denna veckan, så det är klart sen. Annars har det väl inte hänt så mycket idag. Har engelskaprov imorn får väl hoppas att det går bra. Men ska ta och sova nu tror jag, om jag inte hittar nått bra på tvn. Ha det gött.

//Marie

Lördag

Orkar inte skriva så mycket så får bli en kortsammanfattning. Har vart ute och övningskört pappas bil idag, gick faktiskt bra fast jag inte kört den på ett tag. Gick riktigt bra att växla och allt ihop. Sen var det lite plugg. Och sen dags att gör sig i ordning till Johannes fest. Det var en trevlig fest. Skulle åka hem första gången vid 12 på natten, men när vi släppt av en person så var det Mattias eller Peter som kom på att vi kunde åka till Ida och kolla vad hon, Ronja och Hanna gjorde. När vi kom dit visste vi inte om det var rätt hus, så fick ringa Ronja och det var rätt. Sen blev det tillbax till Johannes och sen åkte vi hem vid halv två eller nått sånt.

//Marie

Fredag

Ingen skoldag för mig idag. Tog en dag att ta det lungt på, och eftersom att det inte var några prov i skolan så missade jag inte så mycket. Låg kvar i sängen till kl 12 idag. Låg och läste engelska boken så att jag kunde skriva recension på den sen. Har städat här hemma idag, så nu är det rent och fint. Skulle gå ut och fylla på hästarnas vatten förut, och då såg jag att jag hade glömt av att mocka idag. Så fick göra det och sen borstade jag hästarna så att de blev rena och fina. Tror att jag ska gå och titta på tv nu och äta godis. Ha det bra.

//Marie

Torsdag

Latin prov idag, gick väl ganksa bra. Första delen med glosor, bevingade ord och realia gick väl sådär, kunde absolut inte allt. Sen den andra delen med mer grammatik gick mycket bättre tror att jag svarade på allt. Så får väl se nästa vecka hur det gick. På körkortsteorin var vi endast 7 pers, vi gick igenom en del frågor från slutprovet, så det kommer nog gå bra nästa vecka, ska försöka få så många rätt som möjligt. Var väldigt trött denna dag. Men lyckades ta mig igenom skoldagen utan att somna.

//Marie

Onsdag

Ingen bra eftermiddag/kväll. Skulle skriva slutsats på mitt teoriarbete i körkotsteorin. Öppnade det fårn mailen och sparade det med kortkommandot men sen hittade jag det inte. Så sa det till Peter och han sa vart det borde ligga men inte hittade jag den mappen. Sen frågade jag Warg och han sa ickså att den borde ligga där. Hittade tillslut mappen men där fanns ju inte det som skulle finnas där. Så var bara att skriva om hela slustasen som var på nästan en halvsida. Sen var det till att plugga latin. Tvungen att lära mig glosor och bevingade ord till torsdag. gick dock inte jättebra fick inte in så mycket när jag läste och skrev dom, kan ju beror på att jag är så himmla trött just nu. Ska bli så skönt med sommarlov om några veckor.

//Marie

Tisdag

Jaaa, jag behöver inte göra ett matteprov till, jag får G i matte c ändå, så himmla skönt. Och jag har bara ett prov kvar den här veckan och det är på torsdag. Sen blir det lite slappare i helgen med plugg av roligare ämnen. Och kanske lite roliga saker med, får väl se vad som händer. Hoppas att det blir att man gör nått kul. Bara det att man blir så trött av skolan nu när det bara är de sista veckorna kvar. Men ska försöka ta mig igenom dom sista veckorna nu. Sista veckan blir skön, gbg på måndagen och städa eller nått och brännboll på tisdag och sen sluta på onsdag. Det blir bra, plus att näst sista veckan bara är tre dagar eftersom att vi är lediga när treorna tar studenten och nationaldagen på fredagen. Jag ska fira när allt skolarbete är slut, vet inte hur men nått kul ska jag göra. Nee här kan jag inte sitta måste läsa engelskabok nu, fast först ska jag ta in mina hästar.

//Marie

Måndag

Jaha, då var det måndag igen då. Hände inget särskilt i skolan. Har vart på konser nu ikväll, Peter och Ronja, Emelie och Barber och allla andra spelade. Dom är riktigt bra. Va skönt att göra nått annat än att plugga för en gångs skull. Var Peters sista konser nu med så var lite extra roligt att se den. Men nu ska jag sova.

//Marie

Söndag

Fick vakna på det bästa sättet som finns idag, nämligen brevid den jag älskar mest av allt. Fick lite sovmorgon idag, eller halv sov väl mest sista timmarna eftersom att jag hade så ont iryggen, men det gick över sen när jag hade kommit upp. Vi pluggade även lite idag, men blev inte jätte mycket eftersom att man var lite söndagsslö. Fick jordgubbar och glass till efterätt efter maten idag, jätte gott. Sen var det lite plugga till och sen var det dags att åka hem igen. har pluggat lite historia här hemma. Känns som att man får mer och mer koll på Kalla kriget när man repeterar lite i huvudet för sig själv. Men ska ta och natta hästarna så att jag kan duscha och sova sen.

//Marie

Lördag

Wiee, jag har fått rida min ponny idag, vilket jag inte har fått göra på väldigt länge. Var kul. Sen fick jag hjälpa mamma lite, för hon ahr fått ryggskott. Sen hann jag plugga lite med innan det var dags att åka till Öra och Peter. Pluggade en stund där med. Efter kvällsmaten orkade vi inte plugga mer utan tog det lungt och hade det mysigt istället.

//Marie

Fredag

Fy vad segt. Är jätte trött orkar ingenting, orkar inte ens åka till Peter på kvällen och göra nått. Fast det ble vinget där ändå så missade inget. Fick tillbaka nationella provet i matte c, hade int gått så bra, två poäng ifrån G. Så det var väldigt tungt, orkade inte hålla tillbaka tårarna som kom för att jag var så trött. Sen fick vi fysikprovet med och det hade gått bättre, hade rätt på typ alla uppgifter jag gjorde. Sen var det dags att åka hem och ta det lungt. Låg framför tvn och åt godis i princip hela kvällen.

//Marie

Torsdag

Då var tre prov till avklarade. Två nationella prov i engelska, läs och hör. Och ett litteratur prov i svenskan. Provet i svenskan gick väl sådär, tror att jag får G iaf. Sen var det dags för första lektionen på dagen och den sista, nämligen körkortsteori. Där satt jag och Marika och gjorde prov i pärmar som vi skulle göra. Och när vi hade gjort det så slutade vi. Så hade la en timmes riktig lektion idag. Men var lång dag och har varit riktigt trött hela dagen idag. Blev lite piggare mot slutet av dagen men är fortfarande trött. Låg och tittade på tvn och då fick jag naturligtvis kramp i foten, var uppe och gick tre gånger utan att det släppte. Sen när jag gick ut och tog in hästarna släppte det, som tur var. Borstade hästarna en stund idag och det var riktigt härligt att göra det, har inte gjort det på ett tag eftersom att det har varit så mycket i skolan. Har inte pluggat något alls idag vilket är väldigt skönt. Ska snart gå och lägga mig och sova så att jag kanske är lite piggare imorgon. Ha det bra.

Kramar
//Marie

Onsdag

Jag har dödat en spindel idag, kanske inte så märkvärdigt, men eftersom att jag är rädd för spindlar så tycker jag det var bra gjort. Jag skrek inte ens när jag såg den. Tycker jag var bra gjort. Mamma bjöd mig på mat på golfrestaurangen idag. Det var riktigt gott, åt en husets hamburgare, fast man orkar inte hela. Gjorde fysik prov idag, var inte så svårt. Första 8 uppgifterna gick fort att göra och dom kändes lätta. Men sen när jag kom till VG-MVG uppgifterna blev det lite svårare, gjorde första uppgiften, men de andra var jag välidgt osäker på så gjorde bara en halv början på dem. Jag är säker på att jag får G iaf. Sen var det bioligi och vi höll på med genetik och skulle se hur arvsanlag hade spridit sig från generation till generation med mera. Eftersom att jag inte hade nån latin lektion idag så kunde jag åka hem 12:30, eller åkte inte hem då, åkte och åt mat med mamma och sen hem. Har ringt till alla ställen som inte har svarat på mina sommarjobbsansökningar idag. De flesta har sagt nej, ett ställe har inte svarat och två ska ringa tillbaka till mig och ett ska jag ringa tillbaka till på fredag.Så hoppas att jag får jobb nånstans, men inte så troligt. Så blir väl kankse att rensa ogräs i år med. Men hoppet är ju inte helt ute än. men ska ta och kolla klart på Greys Anatomy nu och sova sen. Man blir riktigt trött av allt skolarbete.

//Marie

Tisdag

Gäsp säger hjärnan, är trött i huvudet av allt pluggande. Har till och med pluggat mesta delen av skola dagen idag. Men blir skönt när man har gjort dom två proven man har den här veckan. Har fysik prov imorn, och litteraturprov på torsdag. Skule egentligen behöva plugga nu med men får inte in nått i skallen så ingen idé att ens försöka. Ska snart ta och läsa engelska boken, så att jag kanske kan ha läst ut den till tisdag nästa vecka, dock inte så stor chans att jag gör det, men kan ju alltid försöka. Nee nu ska jag gå och läsa lite så att jag kan känna mig lite duktig.

//Marie


Måndag

Wiee, jag fick VG på mitt tyska nationella läs del. 26/36, känns riktigt bra. Hade inte varit fel med några dagar ledigt så att man kan plugga in allt till alla prov. Men får väl ta vara på tiden i skolan och hemma så att jag kan plugga så mycket som möjligt. Ska bli så gött med sommarlov sen. Och då ska vi till Norrköping, det kommer bli hur bra som helst. Hoppas bara att det blir bra väder med. Lite tråkigt att sitta på en camping på midsommar om det ska regna hela tiden. Men det blir nog bra ändå. Ska bli skönt när den här veckan är över och man har gjort tre prov till som man kan stryka från listan på alla prov och inlämningar man har. Men nu ska jag ta och läsa lite engelska så att ajg får läst ut boken någon gång. Ha det gött.

//Marie

Söndag (igen)

Ja, blir ett inlägg till om söndagen. När jag hade skrivti förra inläget fick jag frågan om jag skulle åka med och bada. Självklart ville jag det. Vi var ett gäng på 9 personer som åkte till säm och badade. Det var inte så jätte kallt faktiskt, snarare härligt. fast blev inget jättelångt bad ändå. Sen åkte vi till Herrljunga och åt pizza hos Ronja. Sen fick Jakob tag i Ronjas nycklar och då ville några se hur det så ut i hennes rum så dom sprang upp dit. Sen satt vi där en liten stund och sen gick vi ut till studsmattan. Men efter bara en liten stund körde Jakob hem mig och här sitter jag nu och ska gå och lägga mig.

//Marie

Fredag/Lördag/Söndag

Okej, börjar med fredagen. Hade nationellt prov i matte, gick väl så där. Tror att jag i alla fall får G på provet. Gick och åt pizza med Peter, Mattias, Johannes och Warg när dom kom tillbaka efter att dom hade badat. Johannes och Mattias disskuterade hur de skulle kunna få mig att bli lite tjockare. Lätt faktiskt ganska roligt när man hörde dom disskutera. Sen var det biologilektion. Vi fick ett papper med kromosomer på och så skulle vi para ihop dom i par och se om det var en kille eller tjej och om det var friskt eller inte. Sen åkte jag och Ronja till Göteborg för att shoppa lite. Jag bytte bara ett par leggings och köpte en brun utan sol så att jag kan få en liten solbränna till skolavslutningen och när mina kompisar tar studenten. Jo jag köpte en liten kofta till min klänning som jag ska ha till min klänning på skolavslutningen och kompisarnas student. 

Lördag nu då. Tänkte att jag skulle få en massa plugg gjort idag men blev inte så, fick greja lite inne på förmiddan och sen efter maten kunde jag gå ut och sätta mig och plugga. Satt i solen en stund men sen fick jag inte sitta där längre för att ja gbörjade bli röd, så jag flyttade täcket till skuggan. Och efter en liten stund kom Peter. Sen åkte vi och handlade lite mat till kvällen. Sen blev det lite mer plugg. Vi grillade kyckling spet och det va riktigt gott. Sen åkte Peter ner en stund till Wargs fest och jag var hemma med min bror, men Peter kom tillbaka efter ett tag. 

Och till sist söndag. Vaknade brevid min älskling vilket alltid är lika mysigt. Sen när vi hade ätit frukost och låg och tog det lungt så kom mamma in och sa att jag var tvungen att gå ut och hjälpa min häst för att han inte såg något. Han hade naturligtvis tat av sig flughuvan från öronen så att den satt konstigt. Fick på han den och kunde gå in och mysa en stund till innan Peter skulle hem. Och nu har vi varit hos Våra grannar om man nu kna säga det, de bor vääl nästan en kilometer bort, men ändå. De har fått en bebis till som vi lämnade present till. Och nu ska jag ta och plugga resten av kvällen så att jag får något gjort och klarar det lilla fysikprovet på tisdag och svenska provet på torsdag. 

Torsdag

Tjoho, har pluggat matte hemma idag i två timmar eller nått tror jag, så det känns ganksa bra inför provet imorn, så om jag inte stressar igenom provet så kommer det nog gå riktigt bra hoppas jag. Gjorde ett pluggschema igår och jag kommer ha saker att göra varenda dag fram till tisdag v 23 för sista provet är på onsdag v 23. Men är skönt när man kan srtyka prov och inlämningar från prov och inlämningsschemat. Känner mig väldigt stud med sånna scheman men känner att jag måste få lite perspektiv över sakerna. Ska till Gbg imorn med Ronja och handla lite saker, eller jag ska väl inte handla så mycket, ska försöka hitta en brun utan sol och byta ett par leggings och om jag hittar så ska jag köpa studentpresenter med. Så det ska bli trevligt. Synd bara att man inte har något fritidskort eller jag har ett men det har gått ut och jag har inte råd att fylla på det igen, har inte åkt på det en enda gång sedan jag laddade det sist. Känns lite slöseri med pengar att inte åka på det när det kostat 550 kr. Men men ska tänka på det nästa gång. Nu ska jag ta och sova så jag orkar tänka på provet imorn. Ha det gött allihop.

//Marie

Onsdag

Usch, usch, usch, ähr sitte rjag och gör ingenting när jag egentligen borde plugga. Inte bra men funkar inte att plugga idag så ingen idé att ens försöka plugga. Har ätit glass idag. Två stycken på ca 30 min. Gott gott. Första glassen var det Johannes som bjöd på för att han hade klarat uppkörningen. Det blev glassar med choklad på, men Ronja va snäll och åt av chokladen på en glass så att jag kunde äta upp vaniljen. Sen fick jag en glass av Warg, eftersom att jag svarade rätt på hans fråga på hans blogg så fick jag en glass. Blev en Sitting Bull glass. Mycket gott. Och fick veta idag att jag troligtvis kommer kunna följa med på Iron Maiden konserten i sommar, Warg skulle nämligen inte med så då sa jag att jag kan ta hans biljett ist. Kul kul. Tror att det var allt för idag.

//Marie

Tisdag

Idag ahr varit riktigt skönt väder ute. Satt ute och pluggade på altanen, hur skönt som helst. Tror att jag ska göra det lite oftare. På lördag får nog bli en sån dag då jag sitter ute och pluggar, man kan ju passa på att sola lite samtidigt med. Har pluggat ganska mycket idag. Pluggade i nästan två-tre timmar i skolan idag och fick ganska mycket gjort, det är sånt som känns riktigt bra. Pluggade matte lite hemma och blev stolt över mig själv när jag klarade den sista och största uppgiften på ett gammalt nationellt prov. Så nu har jag bara några saker till jag behöver få förklarat för mig och sen hoppas jag att provet på fredag går riktigt bra. Ska gå och ta in hästarna nu så jag kan kolla på Desperate Houswifes sen.

//Marie


Måndag

Jag fick G på mitt kemiprov jag gjorde för två veckor sedan. Det var till och med på gränsen till VG. Så jag håller på att jobba mig uppåt, kanske kan bli ett VG på nästa prov. Det är bara 25 skoldagarkvar nu, Wiee va kul. Fast massor kvar att göra i skolan. Iblans har man dumma kompisar. Mina kompisar har varit så dumma att dom har hittat på en person och sagt att det var en kusin till en kompis. Fast dom fick mig inte att tro på det riktigt, misstänkte nått skumt hela tiden. Dom ska allt få igen en vacker dag.

//Marie

Söndag

Ska börja med att klaga lite. Har ont i ryggen idag och så har jag en blåsa i handen. Tror att det är sen jag krattade skit igår. Så nu har jag klagat. Idag är en väldigt fin dag, hoppas det blir många härliga, fina och varma dagar i sommar. Ska ha kalas här idag eftersom att min pappa fyller 45 år idag. Någon som vet nått program där man kan redigera låtar lätt och spara dom i mp3 format? Säg till om ni vet nått, för jag vill ha ett, har massa bra låtar som jag vill redigera. Så säg till om ni vet nått. Så tror att det var allt för idag.

//Marie


Lördag

Okej, då var bloggen flyttad men hoppas att ni fortfarande hittar hit. Idag har jag känt mig duktig. Började med att jag kl 10 gick ut och fixade stallet. Sen vid 11 började jag kratta skit i hagen, inte det roligaste som finns men det måste göras. Sen efter mate nvar det meningen att jag skulle klippt gräset men pappa gjorde det istället och jag fick vara inne och hjälpa mamma att städa för att min farbror och hans fru ska komma hit i dag, för att min pappa fyller 45 år imorgon. Men jag fick övningsköra till Herrljunga så det vägde upp att jag inte fick klippa gräset. Och nu har jag suttit och läst min engelska bok sedan jag kom hem från Herrljunga. Ska ta och fortsätta läsa en stund till och hoppas att jag kommer en bra bit in i boken idag så jag inte behöver läsa så mycket i veckan. Ha det så bra.

//Marie

Fredag

Jag har köpt en klänning. Var i Borås med mamma och Johan idag. Köpte en klänning till skolavslutnigen och när Peter och alla andra tar studenten. Den är turkos med ett blommigt spetstyg över. Först var den snygg och när jag fick på mig ett par vita leggings till så blev den jättesnygg. Skulle köpt ett par skor med men hittade inte några som jag verkligen tyckte om. Och när jag stog och provade klänningen så fick jag ett sms från Barber, och han skerv gisssa vem som är på omslaget av Borås tidning? Jag svarade och frågade vem och om det var jag och han sa att vi var med allihop. Borås tidningen var nämligen och tog kort när vi badade igår. Så när jag hade köpt klänningen och leggingsen så var det raka vägen till närmast kiosk och inhandla en boråstidning. Och precis som Barber sa så var vi på första sidan, han jag och André, Peter kom inte med på den bilden men på bilden i tidingen kom han och jag med. Ska lägga upp bilderna på min bilddagbok så ni får väl kolla dom där eller köpa dagens borås tidning. Ska ta och försöka plugga lite nu. Hejsvejs.

//Marie 

Torsdag

Jaha, då var det första maj redan, tycker inte det är länge sedan det var vinter. Hade en riktigt skön förmiddag idag. Gick inte upp förens tolv, eller hade väl vart uppe lite innan men då var det bara upp och sen ner i sängen igen. Sen lagade jag och Peter mat, eller Peter fixade det mesta med matlagningen, jag var inte så säker på hur man gjorde köttfärssås men kom på det sen. Men blev riktigt bra när Peter gjorde den. Sen pratade vi med André och Barber om hur det skulle bli med badet. Vi fick veta att vi skulle åka vid fyra tiden. Så vid fyra kom dom och hämtade upp oss, och Mattias följde oxå med. Sen bar det i väg till Borås och Almenäs där vi badade. Var ett arrangerat bad. Alla sprang i och sprang upp. När vi hade kommit upp frågade André om vi inte skulle bada mer och jag sa att vi kunde springa i en gång till, sagt och gjort vi två sprang i en gång till medans dom andra tittade på. När vi nästan var uppe ur vattnet så släppade André i mig en gång till. Sen sa han till Peter att han hade en arg flickvän, men jag var faktiskt inte arg. Sen åkte vi till Max och käkade lite. Sen ville Mattias åka på bio för att få upp stämningen från föregående kväll, men när vi kom till bion hade alla filmer redan börjat. Så vi åkte hemåt och bestämde att vi skulle åka till Warg och kolla på film. Vi tog en sväng förbi Mattias för att hämta hans hårddisk och sen förbi mig för att Peter skulle hämta saker för at  han skulle bli hämtad i Herrljunga. Vi tittade på nått ap program på tv och sen tittade vi på SImpsons. Peter åkte hem innan vi började titta på Simpsons, vilket jag tyckte var lite tråkigt, men blir inte alltid som man vill. Sen började vi titta på film men då ville Johannes ha pizza så han ringde och beställde och han och Mattias åkte och hämtade den. Vi andra pausade filmen medans dom var borta och när dom kom tillbaka så skulle jag hem. Så såg bara 10 minuter av filmen. Det var den dagen.

//Marie

Onsdag

Då var det onsdag och valborg då. I skolan hände inte så mycket. Hämtade ut min brors skiva som han fick av mig i födelsedagspresent, för nästan en månad sen. Men bättre sent än aldrig. Peter hängde med mig hem. Vi skulle äta grillat hos mig innan vi åkte ner till Herrljunga och André. När vi hade ätit klart körde mamma ner oss till Herrljunga och hem till André där det var fest. Va lite nytt folk där med från A-sås, tror att dom flesta var från hans klass. Vi hade jättekul fram tills dess att det hände lite tråkigheter, men de tänker jag inte skriva om nu, för ni som var där vet vad jag menar. Sen åkte jag och Peter hem till mig och jag somnade gott brevid min älskling.

//Marie

RSS 2.0