Andra pris

Idag har jag vunnit andra pris i skolan poesi tävling. Blev så glad när vår bibliotekarie kom och lämnade brevet till mig. Vann 250 kr som jag nu kna göra något kul för. Dikten jag vann med handlade om min lillebror och heter just lillebror.

Har jobbat PA hela dagen i dag med och idag kändes det ganska bra. Vi har börjat lägga in texter i rapporten nu. Vi har  lite att redigera på dom men vi har ändå kommit bra framåt. Vi ska jobba imorn med även m vi skulle kunna vara lediga. Men blir att vi sitter hemma hos en grupp medlem och jobbar. Så imorn ska vi nog ha kommit ännu längre fram.

Sitter just nu och tittar på hockey mellan Frölunda och HV71, och just nu ligger Frölunda under med 1-2, men hoppas att dom tar igen det och vinner, även om jag inte är något jättefan och ser varenda match så hejar jag ändå på Frölunda.

Kom på något jag skulle skriva men glömde av det när jag skrev det andra. Hmm, undra vad det var? Nu kom jag nog på det. Jag har varit konfrencier på sista utbildningsdagen i skolan idag. Fick presentera de högskolorna som var där. Gick bra, sa inte fel en enda gång. Men tycker det är synd att de som kommer och håller presentationer av skolorna inte verkar ha förberett sig så speciellt mycket eller inte kan prata så att det låter bra. Var två från KTH i skolan idag och de gjorde en bra presentation och den var lite kul. Dom hade inte power point som dom läste från utan dom visste vad dom skulle säga och gjorde det roligt. Fast nu ska jag ju inte plugga på KTH så det hjälpte inte så mycket att de var roliga.
Nu ska jag leka lite i powerpoint.

//Marie

Temavecka

Ja då var det dags för ett nytt inlägg. Har temavecka i skolan just nu, så jobbar PA hela veckan. Går ganska bra, jag tror att jag är klar med de två texterna som jag har skrivit, ska bara få dom genomlästa av dom andra i gruppen. Hoppas verkligen att mina texter blir godkända, för vill verligen få klart PA't nu så man slipper det. Hoppas vi blir klara den här veckan med det mesta. Men det ska nog gå bra. Sen är det fysikprovet med nästa vecka och hoppas att jag får G på provet, men känns lite osäkert för det ena avsnittet som vi har på provet har jag inte fattat än.

Har även hittat ett par skor som jag vill ha till studenten och balen, men eftersom att dom inte hade skorna i Falköping får jag försöka få tag på skorna på nått annat ställe. Inte direkt så at tman har lust att åka långt bara för ett par skor. Men ska kolla i Herrljunga om dom kan ta hem dom eller om dom får hem något liknande. Vill så gärna ha dom skorna. Vill helst bara behöva köpa ett par skor och dom här skorna kan jag ha till båda. Vill inte ha svarta skor på studenten. Men får hoppas på det bästa, allt brukar lösa sig till det bästa.

Måste försöka nästa vecka att komma igång med träningen igen, har inte tränat på några dagarna nu för att det har kommit massa anant ivägen och det känns inte bra, vill känna mig i bra form infrö sommaren. Och det är inte jättelångt kvar till studenten, typ en sjuttidagar kvar bara.

Jaja nu ska jag fortsätta och slappa mig igenom kvällen.

//Marie

Bättre människa

Hejsan hoppsan. Nu är det helg igen och det är riktigt skönt för jag är ledig ända till på onsdag. Det ska bli riktigt skönt. Men nu ska jag förklara rubriken på det här inlägget. Det är nämligen så att jag har börjat träna på riktigt nu. Fick tips av mamma på övningar som hon hade sett på tv, och det är inga svåra övningar, tar ca 20 min att göra. Så de övningarna ska jag göra tre gpnger i veckan och sen träna kondition tre dar. Så nu ska jag komma i form. Inte för att jag tycker att jag är tjock utan för att jag vill träna upp min kondition och styrka. Har satt som mål att jag ska vara i form till sommaren men vet inte vad jag räknar som sommar än. Tror att jag ska sätta som mål att till studenten ska jag känna mig tränad och sen ska jag fortsätta att träna. Och när jag flyttar till Gbg ska jag försöka hitta nått arrangerat träningspass som jag kan gå på. Även om jag varit ganska onyttig idag så känner jag mig verkligen som en bättre människa nu. 
Hade matteprov idag men var ett sånt prov som man inte vet hur det gick på. Kände mig säker på de flesta uppgifterna, chansade på några för tänkte att man kan ju inte få minuspoäng. Så får se nästa vecka hur det gick men förhoppningsvis får jag VG.

RSS 2.0