Skidor

Ja då har man åkt skidor för första gången i sitt liv, om man inte räknar det jag åkte skidor när jag var liten men det var bara på plan mark. Nu har jag lärt mig att åka utför. Var i Ulricehamn igår (söndag) med Peter och hans pappa och åkte. Ramlade ganska många gånger men var hur kul som helst, lätt att man gör om det någon gång. Bara det att i dag har jag ont i hela kroppen förutom huvudet och magen. Men det gör inte så mycket när det var så kul. Ramlade ganska många gånger, men det gick bättre och bättre till jag blev så trött så att hela jag skakade inombords. Då var det jobbigt. När man skulle svänga och det lilla man behövde trycka extra för att inte ramla orkade jag verkligen inte trycka så då blev det ganska många vurpor. Men det var bra att ramla med för då lärde jag mig att ta mig upp. Så är det något jag kan är det att ta mig upp när jag ramlar i backen. Åkte först i barnbacken och sen efter lunch åkte jag några åk till där och sen var det stora backen några gånger. Sen en liten ficka paus eller jag tog lite längre medan dom Peter och hans pappa åkte i en av dom andra backarna, sen blev det ett åk till och sen orkade jag inte åka mer. Och jag ramlade inte en enda gång i liften, klarade både liften i barnbacken och den i stora backen. Och kan säga att jag är imponerad av alla små barn som inte är så gamla men som åker ner för backen utan stavar och dom kör inte långsamt heller. Dom minsta hade nog inte ens börjat förskolan än och dom var jätte duktiga. Så nu ser jag fram emot att åka skidor igen, det kommer bli minst en gång till.

Har bokat resa till Turkiet nu med. Den 10/6 åker jag och Peter till Turkiet och kommer hem tidigt på morgonen den 18/6. Det ska bli kul. Måste erkänna att jag är lite nervös faktiskt. Har inte varit utomlands förut förutom i Danmark och Tyskland, men det räknas knappt som utomlands. Men det ska nog gå bra. Har ju Peter med mig.

//Marie

Kommentarer
Postat av: warg ^^

Lättare att åka utan stavar imo :P

2009-01-12 @ 20:12:51
URL: http://ankorna.blogg.se/
Postat av: Camilla

Najs :D , en nying på GratisMode^^

Tack Tack :D

2009-01-12 @ 22:30:51
URL: http://lillacamilla.blogg.se/
Postat av: Anonym

Du var jätteduktig =)

2009-01-13 @ 17:49:22
Postat av: camilla

Hej Hej :)

Tänkte att eftersom du var intresserad av gratismode kanske du är intresserad av gratismakeup och gratiskläder också, hoppas du ser vad som är vad!:



Kolla in sidan:

http://gratismakeup.se/Info.asp

Låt mig värva dig: http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=164262



Kolla in sidan:

http://gratisklader.se/Info.asp

Låt mig värva dig:

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=125295





Inget tvång!:) Bara om du är intresserad,

Det är inte lika lätt att få poäng på dessa sidor, men man får presentkort vid lägre poäng istället.

2009-01-14 @ 15:07:32
URL: http://lillacamilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0